dilluns, 9 de novembre del 2009

3 hores de resistència a El Morell + NOU MATERIAL EN VENDA!!!.

Aquest passat dissabte 7 de novembre el Club Ciclista El Morell van preparar les seves primeres 3 hores de resitència amb BTT, en un dia marcat per el fort vent i la continua amenaça de pluja durant tot el matí.

A les 10.30h del matí es donava la sortida tipus "Le Mans" on cada corredor havia de sortir corrent a peu per tal d'agafar la seva bici i realitzar el màxim de voltes possibles durant aquestes 3 hores, la prova es podia realitzar per equips de 2, 3, 4 bikers o individual.

Pel que fa al circuit, molt planer amb dues zones clarament definides, una per un terreny amb constants gris de 180º per tornar a baixar per el costat de la zona on es pujava i així successivament, per a continuació anar cap a la segona zona més treballada i amb més pujades i baixades per arribar de nou a la línia de sortida on es realitzaven els relleus dels corredors.

Pel que fa als socis del BTT Prades, Enric Martorell va assisitir a les 3 hores de resistència realitzant les 3 hores de forma individual, obtenint la 1ª posició individual i 13ª posició de la general entre tots els equips, ja siguin formats per 1, 2, 3 o 4 bikers.

Per altra banda destacar que hi ha nou material en venda penjat a la pestanya de 2ª mà , on podeu trobar entre d'altres coses aquesta SCOTT SCALE RC amb tija integrada talla M, d'aquest 2009!!! pràcticament nova, amb els següents components: llantes a elegir entre Mavic CrossMax SLR o DT Swis 240's (noves a estrenar), grup Sram X.O, frens Avid Juicy Carbon, bieles també a triar entre Shimano XTR o FSA k-Foce light de carbono de dos plats (29x42).
Interessats contacteu amb: geojmm@gmail.com
o al tèlf. 608 790 507 (Jordi).


2 comentaris:

Hospital Clinic Bofarull Veterinaris ha dit...

MOlt bé Martorell petit ;-) Campió individual!!! no se com vas poder aguantar... I 13è de la general està super bé, posat que tu ho feies sol i els altres s'anaven rotant...
Enhorabona!!! a veure què tal va per Lleida. Molta sort!

e.martorell ha dit...

Moltes gràcies!!! vaig aguantar perquè anava fent.. al començament em vaig flipar una mica.. però després anar aguantant fins les 3 horetes.

Ara a veure que tal el pròxim diumenge a Lleida amb el ciclocross, tot i que a mi no se'm dona molt bé, farem el que podrem!!!