dimecres, 10 d’abril del 2013

VOLTA INTERNACIONAL A EIVISSA PER PARELLES AMB BTT (29, 30 i 31 de març)


Durant la setmana santa, a la illa d'Eivissa es va celebrar la 13ª edició de la Volta a Eivissa, una prova que constava de 3 etapes on els corredors havien de córrer amb parelles, arribant a meta i passant per els passos de control amb un màxim de 2 minuts de diferència entre la parella.

En aquesta edició hi havia un cartell de luxe en quant a corredors, molts d'ells exprofessionals, amb Roberto Heras, Israel Nuñez, els Italians Claudio Chiapucci, Marzio Deho, Massimo Debertolis, Francesc Guerra, José Maria Sánchez, Colomé, Freixer...

En la primera etapa, els corredors havien de fer 60km i 1440metres de desnivell positiu acumulat. Sortint de la població d'Eivissa i arribant a Sant Agustín.

En la segona etapa, els corredors havien de fer 81km i 2322metres de  desnivell positiu acumulat. Sortint de Sant Antoni i arribant a Sta. Eulària.

I en la tercera i última etapa, els corredors havien de fer 37km i 740metres de desnivell positiu acumulat. Sortint i arribant a St. Antoni.

El corredor del BTT PRADES, Enric Martorell va assistir a la prova, formant parella amb el corredor de la Selva del Camp, Xavier Carnicer.

En la 1ª etapa van realitzar una molt bona sortida, rodant sempre entre les posicions capdavanteres, fins que cap al quilòmetre 20 Enric Martorell va agafar un tronc i va punxar de darrere, després de reparar i perdre unes posicions, van anar recuperant fins acabar en una bona 4ª posició de la general i 1ers màster 30, així que el dia següent sortirien amb el maillot groc de la categoria!!

En la 2ª etapa, la més dura de totes, l'equip format per Carnicer i Martorell no va realitzar una molt bona sortida, però poc a poc van anar remuntant fins arribar en una bona 6ª posició, cosa que els feia col·locar-se en una també bona 6ª posició de la general de la volta. En aquesta etapa, en una cruïlla, Carnicer i Martorell, es van despistar una mica i es van perdre, sort que al poc es van donar compte, van girar i van poder agafar la bona direcció...

I per finalitzar, en la 3ª etapa, al ser més curta Carnicer i Martorell van realitzar una també molt bona sortida ja col·locant-se des de bon inici en posicions capdavanteres, rodant entre els 5 primers... fins que al km 25 (aprox.) Enric Martorell va tornar a agafar un petit tronquet que li va rebentar el pneumàtic, cosa que els va obligar a parar i reparar, perdent un temps irrecuperable en una etapa tant curta... al final després d'encara recuperar 2 o 3 posicions, van finalitzar en 10ª posició de la 3ª etapa.

Després de les 3 etapes, finalitzaven en 6ª posició de la volta, acabant tots dos força contents malgrat les petites incidències tècniques... però en aquestes proves, la sort també juga un paper força important...

Podeu veure fotos i més informació de les etapes al blog d'Enric Martorell, fent click AQUÍ.
I podeu veure classificacions, fotos, llista de participants i resta d'informació, a la pàgina de l'organització, fent click AQUÍ.

1ª CASTELLBIKE -CASTELLDANS- (23-3-13)

El passat dissabte 23 de març es va celebrar la 1ª marxa de BTT a la localitat de Castelldans, en un circuit divertit, per pistes i senders de la zona fins a completar un total de 42km i 850metres de desnviell positiu acumulat. 

Els dos corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell van assistir-hi, acabant en unes bones 1ª i 3ª posicions respectivament. 
A més a més, Enric va guanyar en un esprint intermig que hi havia al pas per meta al km 10 (aprox.). 

Bona organització i bon ambient!!! 

Podeu veure fotos i classificacions a la web dels organitzadors, fent click AQUÍ