diumenge, 14 de desembre del 2008

Copa Catalana de ciclocross a Sta. Coloma de Farners + Marxa BTT a Cabra del Camp!!!

Diumenge 14 de desembre dia de curses!!!!

A Sta. Coloma de Farners es celebrava la 6ª cursa de la copa Catalana de Ciclocross, en un dia ennuvolat durant tot el matí, fins al començament de la cursa dels èlit a les 12.00h que s'ha posat a ploure durant petites estones amb intermitències.

Jordi Martorell en un dels obstacles artificials.

En quant al circuit, es podria dividir en dues parts, una amb més rectes, amb dues zones de taulons i un marge que s'anava pujant i baixant, i una altra part, passat el riu, amb zona de gespa passant abans per un altre obstacle i una dura pujada que també s'havia de desmuntar de la bici.

Jordi Martorell sortint de la zona del riu.

En un bon principi amb les primeres categories el circuit estava més practicable, un cop a començat la cursa dels èlits el terreny ja estava molt trepitjat i dificultava el rodar.

Jordi Martorell en l'espectacular pas pel riu.

Bona expectació de gent al creuar el riu amb una aigua considerablement freda però no per això menys espectacular, on el fotògraf habitual ha provat l'aigua en diverses ocasions.

Bona sortida com ja va sent habitual del corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell, per darrere de Vernet (sub-23) i l'èlit Ismael Ventura i per davant d'Arnau Rota, Ramón Sagués, Francesc Freixer, entre d'altres. Al final victòria del corredor de l'Ambisist, Ismael Ventura, seguit de Ramón Sagués i de Jordi Martorell.

Jordi Martorell, ha finalitzat en 3ª posició després de remuntar en els últims trams de l'última volta, passant de la 5ª posició a la 3ª tot i punxar i canviar de bici al finalitzar la penúltima volta.
D'aquesta manera Jordi Martorell es col·loca en 3ª posició del campionat en categoria èlit, tot i haver disputat només 5 de les 6 proves celebrades!!!

El circuit ha estat marcat per numeroses avaries mecàniques i problemes tècnics degut a la duresa d'aquest amb condicions mullades

En quant a l'organització, com ja és habitual a les terres Gironines molt bona!!!

Podi de la prova format per Ismael Ventura (1er.) Ramón Sagués (2on.) i Jordi Martorell (3er.)

CLASSIFICACIONS CATEGORIA ÈLIT.
CLASSIFICACIONS DEL CAMPIONAT DESPRÉS DE 6 PROVES.
PER VEURE MÉS FOTOS.


A Cabra del Camp es celebrava la 3ª Marxa de BTT per la Marató de TV-3, amb un matí molt fred on fins i tot en algun moment ha caigut alguna volva de neu!!!!

L'organització ha preparat dos bons circuits (per cert ben preparats), el vermell de 44 quilòmetres i el blau de 24, el vermell amb unes pujades força dures i alguns senders que en condicions normals, podríem classificar com a ràpids, però amb tot el sòl empapat d'aigua com estava, augmentaven la seva dificultat al perdre molta adherència al baixar per aquests.

Imatge de la sortida de la marxa a Cabra del Camp.

El corredor del BTT PRADES, Enric Martorell, ha assistit a aquesta prova acabant en 1ª posició del circuit vermell (44 km.) amb un temps de 2:14:36 per davant de Jordi Garrido (Melic Bikes-Setvalls) qui ha anat rodant durant la part inicial del circuit amb Enric Martorell i amb Jaume Andreu (Biciacción), i finalment en 3ª posició va arribar Xavier Tondo.

Destacar també la segona posició de dos corredors de Prades, Eva i Sergi Casals en el circuit curt femení i circuit curt masculí, respectivament.


Imatge d'Enric Martorell instants abans d'arribar a meta.

PER VEURE MÉS IMATGES.


Properament classificacions (si les penja l'organització).