diumenge, 11 de gener del 2009

Acaba el ciclocross (Jordi Martorell, 2ª posició a la general de la Copa Catalana) i comença la BTT!!!

Aquest diumenge 11 de Gener de 2009 es disputava la 10ª i última prova de la copa Catalana de Ciclocross a la localitat de Sallent.

Als corredors els esperava un dur i tècnic circuit amb fortes pujades on en la gran majoria s'havia de desmuntar de la bici. Si a més a més d'això s'afegeix un molt fang argilós durant tot el circuit, s'augmentava encara més la dificultat d'aquest. També hi havia algun altre tram amb unes fortes i perilloses baixades on s'havia d'anar amb molta precaució.

En aquesta última prova el guanyador ha estat Sergi Escobar (Azpiru-Ugarte), seguit d'Arnau Rota (Alpcross) i el corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell, que des de bon principi només li calia aguantar en una posició capdavantera per aconseguir la segona plaça de la copa Catalana de Ciclocross 2008/2009, i així ha esta, ha finalitzat en tercera posició, cosa que l'ha fet quedar en 2ª posició de la general de la Copa Catalana, només superat per el corredor de la Selva del Camp, Francesc Xavier Carnicer (Massi).

Així doncs medalla de plata per Jordi Martorell, aquest cop en un campionat on es valora la regularitat després de 10 proves.

CLASSIFICACIÓ DE LA PROVA DE SALLENT.
CLASSIFICACIONS FINALS DEL CAMPIONAT DESPRÉS DE LES 9 PROVES.


Per altra banda, començava el Gran Premi de BTT la Selva (Girona) amb la primera prova amb seu a Maçanet de la Selva, on la bona organització havia preparat un primer circuit que s'ha agut de retallar a causa de les pluges dels últims dies. Al final, tot i la retallada del circuit, el C.C Maçanet, ha preparat un dur i tècnic circuit (però molt bonic) amb un 90% del terreny enfangat al mil!!!!

Lourdes de las Heras (BTT PRADES) en el tram final del recorregut en una zona enfangada.

Enric Martorell en un dels pocs trams sense fang.
Font: http://www.clubciclistamassanet.com/

Per ser la primera prova, uns 350 bikers s'han reunit a Maçanet per disputar el dur circuit, on hi havia trams que es feia dificultós aguantar-se damunt la bici a causa del fang.
La victòria de la prova ha estat per Ismael Ventura (Bicis Esteve) seguit de Israel Nuñez (Massi) i Cristian Collados (Freebike).

Lourdes, arribant ja a meta en un altre tram tot enfangat.

Oscar Garcia en un dels molts rierols i tolls que s'havien de creuar.
Font: http://www.clubciclistamassanet.com/

Tres corredors del BTT PRADES s'han desplaçat a Maçanet, obtenint bons resultats, en el circuit llarg, Enric Martorell, després de rodar durant una bona estona en 5ª posició ha acabat en el 7è lloc de la general i 6è d'èlit, Oscar Garcia que disputava avui la primera prova d'aquesta temporada, ha acabat en el lloc 121 de la general i 50è de la categoria Màster-30.
Per altra banda, Lourdes de las Heras, ha disputat també en la seva primera prova d'aquesta temporada, fent el circuit curt, i acabant 4ª fèmina tot i tenir forces problemes mecànics durant tota la prova.

Oscar Garcia (BTT PRADES) arribant a meta després de completar el dur circuit.

CLASSIFICACIONS CIRCUIT LLARG.

CLASSIFICACIONS CIRCUIT CURT.

Així que enhorabona a tots 4 -en especial a Jordi Martorell per aconseguir medalla- i a seguir endavant!!!

Properament, alguna foto, tant de Sallent com de Maçanet!!