diumenge, 28 d’agost del 2011

CLASSIFICACIONS, FOTOS I CRÒNICA 4ª VOLTA A PRADES AMB BTT!!! UN ÈXIT GRÀCIES A TOTS VOSALTRES!!

Aquest passat dissabte 27 d'agost es va celebrar la 4ª Volta a Prades amb BTT (marxa organitzada per el BTT Prades) amb un èxit de participació, puntuable per la Xallenger Terres de l'Ebre Camp de Tarragona 2011.
A les 17hores es donava el tret de sortida d'aquesta marxa, amb un total de 270 corredors exemplars, els quals podien triar entre un circuit de 16km o un de 29km amb gairebé 1000 metres de desnivell positiu acumulat.
Pel que fa al circuit llarg en categoria masculina, el millor temps el va marcar Xavi Carnicer, seguit per Carles Juncosa, Christian Vàzquez, José J. Marrasé i Llibert Mill. Pel que fa al circuit llarg, però en categoria femenina, el millor temps el va marcar la corredora del BTT Prades, Júlia Armenter, seguida de Dolors Roca, Alba Alzina, Eva Higuera, també del BTT Prades, Britta Hensler i Anna Vidal, també del BTT Prades.

Pel que fa al circuit curt, el més ràpid en categoria masculina va ser Eduard Baiges, seguit d'Erik Sampere i Antonio Jové. El millor temps en el circuit curt en categoria femenina el va marcar Minerva Sellés.

Des del BTT Prades es vol agrair a tots aquells patrocinadors/col·laboradors que han ajudat d'alguna manera o altra a que la 4ª edició de la Volta a Prades sigui un èxit:
Ajuntament de Prades, Distribucions Bonaigua, Restaurant l'Estanc, supermercat Maxi, cooperativa agrària, carnisseria ca l'Antonia, carnisseria cal Torra,  cal Cristòfol, carnisseria cal Marcelí, forn Oscar i Roser, Forn Jordi, Bicisports Aubanell (Gandesa), Bicipark (Reus), Cicles Catalunya (Vilafranca), Gueba, esports Florencio (Montroig) i Red Bull.

Així com a tota aquella gent que ha fet possible que la 4ª Volta a Prades amb BTT fos una realitat ajudant-nos en cada un dels detalls: control de temps, entrepans, avituallaments, controls a les cruïlles, marcatge, acondicionament del circuit, dorsals, motos...
Moltes GRÀCIES TANT A TOTS ELS PARTICIPANTS, que vàreu demostrar un comportament exemplar així COM A TOTS ELS COL·LABORADORS!!!

També agrair a tots aquells col·laboradors de la Xallenger:  Roggles Aventura, Spiuk, Nutrisport, Mª Carmen Solà (Terapeuta), joieria Jardí (Gandesa), Publicenter, PG equipament esportiu i Nutrisport.
 
PODEU VEURE LES CLASSIFICACIONS DEL CIRCUIT CURT FENT CLIC, AQUÍ.
I LES DEL CIRCUIT LLARG, FENT CLICK AQUÍ.
(provisionals)

Ja hi ha disponibles les fotos de tots els participants!!!


4ª Volta a Prades amb BTT (27-8-11) by Lourdes.I recordeu, el pròxim dia 11 de setembre no us podeu perdre la 5ª prova de la Xallenger 2011 amb la VI Camí de Sirga a Mora d'Ebre.