dimarts, 15 de novembre del 2011

Entrega de Trofeus Xallenger!! El dissabte 19 a Amposta

Com tots sabeu ja s'ha acabat la Xallenger 2011 amb un gran èxit de participació en cada una de les 7 proves de les que ha constat la Xallenger aquest any.
D'aquí donar les gràcies a cada un dels clubs organitzadors i a tots els col·laboradors (llistes de temps, controls...) per la dificultat que comporta preparar cada una de les proves així com a tots els participants que heu fet que la Xallenger 2011 hagi sigut una realitat, així com a tots els patrocinadors: Bicisports Aubanell, Spiuk, Nutrisport, Rogles Aventura, PG Equipaments esportius, Publicenter, Joieria Jardí i a la Mª Carmen Solà (Terapeuta).
Des d'aquí us informem que el proper dissabte dia 19 de novembre a les 18 hores tindrà lloc a la localitat d'Amposta l'entrega de trofeus per a tots els finishers de la Xallenger, per tots aquells que heu assistit a 5, 6 o 7 proves, a més a més dels tres primers de la general masculins, femenins i per equips. L'entrega de premis serà a l'Auditori de l'escola d'art d'Amposta, al C/ Sebastià Joan Arbo, número 2, (davant el pavelló firal, a la zona esportiva).
Classificacions finals i llista de finishers (assistents a 5, 6 i 7 proves)


http://xallenger.blogspot.com