dilluns, 5 de desembre del 2011

3ª prova de ciclocross a Lleida amb liderat provisional de la general per Jordi Martorell

Aquest passat diumenge 4 de desembre va tenir lloc al turó de Gardeny de Lleida, la 3ª prova puntuable per la copa Catalana de Ciclocross.
Jordi Martorell va assistir a la prova, en un circuit semblant al d'edicions anteriors, marcat per un llarg tram d'escales de pujada que marcava les diferències entre els corredors.

Jordi Martorell, va liderar en tot moment la prova en la categoria màster 30, fins que a falta d'una volta, es va enganxar amb un doblat, perdent uns segons molt importants, cosa que va fer que el segon classificat el passés i ja no tingués possibilitats per recuperar.
Així doncs, Jordi finalitzava la prova de Lleida en 2ª posició, superat per Sergio Zarzoso, d'aquesta manera en Jordi es col·loca en 1ª posició de la copa Catalana en la categoria, després de les 3 proves realitzades.