diumenge, 7 de setembre del 2008

Continua la copa Tarragona a Gandesa (6-09-08)

La copa Tarragona aquest cop es desplaçava per segon cop durant aquesta temporada a la localitat de Gandesa coincidint que eren les festes majors de la localitat.

Santiago Armero (Valldigna) rodant ja des de bon principi en primera posició.

Aquesta vegada, el circuit era molt diferent que el de la primera prova disputada a la capital de la Terra Alta. El recorregut que l'havia preparat el Club ciclista Gandesa-Bicisport Aubanell, era un circuit molt més rodador, sense gairebé cap tram per recuperar-te de les petites rampetes.

Enric Martorell (BTT PRADES) en un tram de senderó abans d'acabar la segona volta.

En la màxima categoria, èlit, s'ha format un petit grup al capdavant de la cursa comandat per Santiago Armero (Valldigna) seguit de Jordi Carnicer (Ciclesport Marcos), Xavi Jornet (Massi) i el corredor del BTT PRADES, Enric Martorell que avui ha rodat a un ritme molt bo.

Jordi Martorell (BTT PRADES) en el mateix tram durant la segona volta.

La classificació d'aquesta categoria ha estat en primer lloc, Santiago Armero, en segon lloc, Xavier Jornet i en tercer lloc per Enric Martorell.

Podi èlit amb Armero, Jornet i Enric Martorell (foto:CC Castelló.)

Cal destacar també la bona actuació de l'altre component del BTT PRADES, Jordi Martorell, que després d'estar lluitant durant tota la cursa per el 4rt o 5è lloc ha finalitzat en 5ª posició, en un circuit poc tècnic per les seves qualitats.

Xavier Domenech, líder en la categoria júnior!!

En altres categories es pot destacar la victòria en júnior de Xavier Domenech (Bicisprint), la de Sergio Zarzoso (C.C Castelló) en Màster 30, Jofre Prunera en Sub-23, Rubén Aubanell en Sub-21, Rubén Roda en Cadet, Agustin Millan en Veterà-40 i Jaume Ibars en Veterans 50-60!!

CLASSIFICACIONS GANDESA.

(Fotografies cedides per Fèlix Sirach, moltes gràcies.)
Pròximament més fotos.