diumenge, 2 d’octubre del 2011

Barcelona posa punt i final a la Copa Catalana 2011 (2-10-11)

Aquest diumenge s'ha celebrat a Barcelona la última prova de la Copa Catalana 2011, en  un circuit curt, força revirat i amb pujades curtes però explosives, on els corredors havien de donar varies voltes segons categoria.

Jordi Martorell sortia en la primera de les dues curses, en la categoria màster 30, on es jugava la 3ª plaça de la general en la categoria. Quan portava 2 de les  4 voltes que havia de fer, la mala sort s'ha apoderat d'ell, trencant el nucli de la roda de darrere, cosa que l'ha fet perdre molt de temps fins que ha arribat a la zona de boxes per canviar roda. Un cop ha canviat roda, ha anat recuperant fins acabar en 29ª posició de la categoria màster 30, perdent així les opcions a pòdi.

A la segona de les carreres, en categoria elit, Enric Martorell no realitzava un molt bona sortida, obligant-lo així ha anar recuperant, fins que ha finalitzat en 11ª posició de la categoria elit.

D'aquesta manera en Jordi Martorell finalitza la Copa Catalana 2011 en 4ª posició de la categoria màster 30, després de perdre's una prova, mentre que Enric Martorell, finalitza la Copa Catalana en 16ª posició en la categoria elit després de perdre's 3 curses.

I recordeu, els pròxims dies no us podeu perdre: