dilluns, 1 d’octubre del 2012

ÚLTIMA PROVA DE LA COPA CATALANA DE BTT A BARCELONA (30-9-12) AMB 3ª I 5ª PLAÇA DEL CAMPIONAT PER ENRIC I JORDI MARTORELL

Després de Banyoles, St. Llorenç de Morunys (CRI + XC), la Llacuna, Bonansa i Castellolí, el passat diumenge 30 de setembre, la muntanya màgica Barcelonina de Montjuïc acollia la última prova de la copa Catalana internacional de BTT d'aquest 2012, en un circuit molt revirat i amb la dificultat afegida de zones enfangades i humides degut a les fortes pluges caigudes el dia anterior a la prova.
Amb una longitud de corda de 6,5km per volta, els corredors havien de fer 2, 3, 4 o 5 voltes al circuit segons categoria. La prova ha estat marcada per l'alt nivell dels participants al tractar-se d'una prova de màxim nivell, amb punts UCI en joc, així que s'ha de destacar la presència de corredors francesos, belgues, andorrans, espanyols i holandesos, a més a més dels de la nostra terra.

Els dos corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell, van assistir a la prova, on Jordi va aconseguir acabar en una bona 10ª posició de la categoria màster 30 després de realitzar 4 voltes al circuit. Per altra banda, Enric, després de patir una punxada en la segona volta, tot i que després de perdre temps va poder arribar a la zona de boxes per reparar, va poder anar remuntant una mica fins a finalitzar en 13ª posició de la categoria elit.

Podi en categoria elit de la copa Catalana 2012.

D'aquesta manera, els dos corredors de Prades finalitzen una unes grans posicions en un campionat d'alt nivell com és la copa Catalana Internacional, on en Jordi Martorell finalitza en una bona 5ª posició màster 30 de la general del campionat i Enric Martorell finalitza en una també bona 3ª posició en categoria elit, després de les 7 proves realitzades (6 XC i 1 CRI).

En categoria elit, el podi final de la copa ha estat format per: 1er Ismael Ventura (ChainreactionCycles), 2on Guillem Muñoz (Tomas Belles) i 3er Enric Martorell (Moto Club Segre-Conor).
i en categoria màster 30, els millors han estat. 1er Pablo Egeda (Tomas Belles), 2on Albert Planas (Probike) ,3er Felix Martínez (FaSol Rodi), 4rt Enric Forn (Odena) i 5è Jordi Martorell (Moto Club Segre-Conor)

D'aquesta manera els dos germans posen punit i final a la temporada de BTT d'aquest 2012, tot i que no descarten participar en les diferents marxes de BTT que es realitzen a la zona durant els pròxims mesos, així com la participació de Jordi Martorell a la copa Catalana de Ciclocross que començarà a finals d'aquest mes.
Fotos by Lourdes:
COPA CATALANA A BARCELONA (30-9-12)