dilluns, 9 de novembre del 2009

3 hores de resistència a El Morell + NOU MATERIAL EN VENDA!!!.

Aquest passat dissabte 7 de novembre el Club Ciclista El Morell van preparar les seves primeres 3 hores de resitència amb BTT, en un dia marcat per el fort vent i la continua amenaça de pluja durant tot el matí.

A les 10.30h del matí es donava la sortida tipus "Le Mans" on cada corredor havia de sortir corrent a peu per tal d'agafar la seva bici i realitzar el màxim de voltes possibles durant aquestes 3 hores, la prova es podia realitzar per equips de 2, 3, 4 bikers o individual.

Pel que fa al circuit, molt planer amb dues zones clarament definides, una per un terreny amb constants gris de 180º per tornar a baixar per el costat de la zona on es pujava i així successivament, per a continuació anar cap a la segona zona més treballada i amb més pujades i baixades per arribar de nou a la línia de sortida on es realitzaven els relleus dels corredors.

Pel que fa als socis del BTT Prades, Enric Martorell va assisitir a les 3 hores de resistència realitzant les 3 hores de forma individual, obtenint la 1ª posició individual i 13ª posició de la general entre tots els equips, ja siguin formats per 1, 2, 3 o 4 bikers.

Per altra banda destacar que hi ha nou material en venda penjat a la pestanya de 2ª mà , on podeu trobar entre d'altres coses aquesta SCOTT SCALE RC amb tija integrada talla M, d'aquest 2009!!! pràcticament nova, amb els següents components: llantes a elegir entre Mavic CrossMax SLR o DT Swis 240's (noves a estrenar), grup Sram X.O, frens Avid Juicy Carbon, bieles també a triar entre Shimano XTR o FSA k-Foce light de carbono de dos plats (29x42).
Interessats contacteu amb: geojmm@gmail.com
o al tèlf. 608 790 507 (Jordi).