dilluns, 30 de juny del 2008

Copa Tarragona a Gandesa!!!!

Aquest diumenge dia 29 de juny la localitat de Gandesa acollia la tercera prova puntuable pel campionat de Tarragona.
Sortida de la categoria èlit.

Ja des de bon matí es preveia un dia amb molt de sol i amb temperatures molt altes, cosa que dificultaria encara més la tasca dels corredors presents en la tercera prova d'aquest campionat Tarragoní!!!
Jordi Martorell (BTT PRADES) intentant seguir el fort ritme imposat per Jordi Garrido (Melic Bikes).

Els corredors, havien de donar 2, 3 o 4 voltes segons categories, en un circuit que es podria resumir com a una llarga i dura pujada constant, seguida d'un bonic sender de baixada i una pista per tornar a donar al poble, pujant però abans a un petit turonet amb una ermita per acabar baixant de nou i acabar cada una de les voltes.
Enric Martorell (BTT PRADES) als inicis de la pujada despenjat del primer grup de carrera.

Tant el circuit com l'organització molt bé en tots els aspectes, tant a l'hora de les inscripcions, com durant la prova, com a l'arribada i el detallet d'unes botelles de vi per als tres primers classificats de cada categoria, a més a més dels corresponents trofeus.
La prova va estar marcada per l'assistència del corredor internacional per la selecció Argentina, Dario Gasco el que es va emportar la victòria absoluta amb una comoditat evident.

Per altra banda, en la categoria èlit el guanyador va ser Jordi Carnicer (Ciclesport Marcos) seguit de JJ Marrassé (Progress-Oki) i Jordi Garrido (Melic Bikes).
Jordi Martorell pujant al petit turonet abans d'arribar de nou al poble.


Pel que fa als corredors del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell i van ser presents, on Jordi va mostrar de nou el seu gran estat de forma acabant en 4ª posició i molt a prop dels llocs de podi, mentre Enric sembla que ja té el ritme agafat i va escalant posicions, acabant aquest cop en la 7ª posició de la categoria.

Per veure FOTOS de la prova.

Enric Martorell a l'última baixada abans de completar les 4 voltes.

Properament classificacions completes.