diumenge, 5 de juny del 2011

Lliçà d'Amunt, 4ª prova Copa Catalana 2011. (5-6-11)

Després de ploure tota la nit fins les 7 del mati, el mal temps a fet una treva per poder córrer sense aigua, però no sense fang. En un circuit de 6 km on els màster-30-40 fèmines elit- feien 3 voltes i Elit 4 voltes.
El circuit era en un 90% per un bosc d'alzina amb un traçat d'una sola roda i amb constants rampes amb molta pendent de pujada, cosa que el fang que s'han trobat els corredors de la primera cursa (10h), les feia impracticables, no es podien pujar dalt de la bici, ven just a peu.

Ja en la segona cursa (12h), la dels Elits, degut al sol i la calor ha fet que el terreny s'assequés força.El terreny molt argilós patinava molt, en general no hi havia zones tècniques de baixada i si trams revirats, tot sumat a fet que es rodes bastant lent.
 En màster 30, el corredor del BTT PRADES, Sergi Casals, no ha sortit gaire be però ha anat fent amb ganes i tot li ha sortit bé, la bici cap problema cap caiguda, però li ha costat molt anar remuntant la mala sortida, al final en Sergi ha finalitzat en una bona 28ª posició de la categoria màster 30. El clar dominador d'aquesta categoria ha estat Pablo Egeda, seguit de Felix Martinez(2) i Jordi Costa (3).

A la segona cursa (12h) dels elit cal destacar la participació de l'exporfessional de carretera, Roberto Heras (que ha acabat en 9ª posició), el guanyador ha estat el francès Marc Colom, que després de la primera volta ja ha tret uns metres a Marc Trayter (qui ha finalitzat en 2ª posició) que ha mantingut ja fins al final, i en 3ª posició ha arribat David Lozano.

En resum un circuit força dur amb molt de fang poc ciclable i que es pot millorar.

I recordeu, els pròxims dies no us podeu perdre: