diumenge, 4 de gener del 2009

Sortida tradicional de començament d'any!!!

Avui diumenge 4 de gener com ja va essent habitual, el club BTT PRADES, organitzava una sortida per tots els socis i/o amics, que consisteix en pujar al Tossal de la Baltasana i fer la tradicional foto de grup en un lloc tant emblemàtic pel poble, com és el Tossal.

A les 9.00 del matí s'ha quedat a la plaça major de Prades, per començar la sortida. Aquest any només deu valents s'han atrevit amb la sortida, que no pretén fer una quilometrada del mil, sino pujar al Tossal per fer la foto, que aquest cop si ha anat fent abans: el tomb al la cucurulla, cap al mas de'n Bastaret, coll de les Masies, coll del bosc, pujada de la mina, i cap a dalt de la Baltasana per fer la foto.
Foto dels assistents a la tradicional sortida de començament d'any del BTT PRADES!!!

Un cop a dalt s'havia de baixar, i per fer-ho s'ha anat a donar la volta a la muleta, cap al pla del Ganxo per baixar cap a les Marfanyes i a fer la trialereta de la bassa per baixar fins al bosquet i cap al poble.
Un cop acabada la petita sortida, amb molt bon ambient, a tots els assistents els esperava un bon esmorzar per tal de recuperar les forces perdudes!!!!

L'any que ve, a veure si s'anima més gent!!!

FOTOS.#