diumenge, 1 de març del 2009

Open d'Espanya a Aviles i Marxa a la Granadella!!

Aquest diumenge 1 de març es disputava a la localitat Asturiana d'Avilés la primera prova de l'Open d'Espanya Superprestigio d'aquest 2009!! a més a més a la localitat de la Granadella es celebrava la marxa de BTT de l'Oli!!

OPEN D'ESPANYA AVILÉS:
Aquest any l'open d'Espanya ha començat a la localitat d'Avilés, on un dur i tècnic circuit d'uns 7 quilòmetres empapat d'aigua per la pluja caiguda durant la nit anterior a la prova, esperava els prop de 300 corredors vinguts d'arreu d'Espanya i Portugal.
El circuit ha estat marcat per el nombrós nombre d'avandonaments, a causa de l'exigència de la prova i per les condicions en que ha quedat el circuit després de la pluja.
Les posicions capdavanteres de la prova han sigut per els mundialistes, Sergio Mantecón (Cemelorca), Carlos Coloma (MSC) i Iñaki Lajarreta (Orbea) acabant en 1ª, 2ª i 3ª posició respectivament.

El corredor de Prades, Jordi Martorell (BICIACCION), ha assistit a la dura prova, on després de la segona de les cinc voltes que havia de fer, s'ha quedat rodant sol en una posició entre mitja fins gairebé a la penúltima volta, on ha començat a agafar grupets que inicialment rodaven per davant seu fins a col·locar-se en una 26ª posició de la general i 19ª de la categoria èlit!! així doncs un bon resultat en un circuit com el d'Avilés per part del corredor de Prades, Jordi Martorell.

CLASSIFICACIONS AVILES.

MARXA DE L'OLI:
Per altra banda, Oscar Garcia, David Pàmies, Lourdes de las Heras (BTT PRADES) i Enric Martorell (BICIACCION) s'han desplaçat a la Granadella, per tal de disputar la marxa de l'Oli, en un dia molt emboirat, on els esperaven tres circuits, un de 22km, un de 42km, i un de 54km. pels voltants de la localitat entre oliveres. El circuits molt ben aconseguits, amb poques pujades dures en cap dels tres circuits, però amb molts trams de bonics senders i amb zones molt ràpides i rodadores. Tot s'ha de dir, una mica escàs de marcatge en els trams finals tant en el circuit de 42 com en el de 54 km.

Lourdes de la Heras ha realitzat el circuit curt de 22 km. realitzant aquest recorregut en un temps de 1:26:00, obtenint així un bon temps en aquest recorregut!!

Oscar Garcia i David Pàmies han realitzat el circuit de 42 km, on en el pas per meta del primer circuit s'afegia un tram amb més fang i una mica més tècnic per acabar de completar la totalitat dels 42km. Oscar Garcia ha arribat entre els 10 primers d'aquest recorregut, mentre que David Pàmies arribava pocs minuts després. Aconseguint també bons temps en el circuit!!

Enric Martorell, ha realitzat el circuit de 54 km. acabant en una bona 2ª posició després de realitzar el recorregut amb un temps de poc més de 2:25:00, després d'estar rodant gran part del recorregut amb Jordi Cugat (CAN VICTOR RESTAURANT), qui finalment ha guanyat la prova.

Jordi Cugat i Enric Martorell (1er i 2on respectivament) un cop a meta després de recórrer els 54 km. de la prova.

Pròximament, si l'organització les penja, classificacions i alguna foto, tant d'Avilés com de la Granadella.

La setmana que ve, copa Catalana més Open d'Espanya a Banyoles!!!