diumenge, 1 d’agost del 2010

Marxa BTT L'Argentera (25-7-10) + Missatgers del Cister (26-7-10)

El passat dissabte 25 de juliol es va celebrar la 16ª edició de la ja tradicional marxa de l'Argentera, on més de 200 corredors van fer el circuit de 26 quilòmetres per les muntanyes del voltant de la localitat.
Pel que fa a la representació del BTT PRADES, assistien a la prova en Sergi Casals, l'Enric i en Jordi Martorell.
En Jordi Martorell va acabar en una bona 2ª posició de la general, Enric Martorell acabava en 4ª posició entrant a meta juntament amb el 3er classificat i en Sergi Casals, va aconseguir acabar en 26ª posició.

Per altra banda, el diumenge 26 de juliol, a l'Espluga de Francolí hi tenia lloc la 2ª edició de la marxa dels Missatgers del Cister, sota una bona organització, s'havia preparat 3 circuits a escollir per els corredors.
En el circuit més llarg de poc més de 60 quilòmetres, seguint la ruta dels monestirs, van assistir a la prova els corredors de Prades, Eva Higuera i l'Oscar Garcia. Després de realitzar una molt bona cursa, l'Eva aconseguia arribar en una bona 3ª posició en categoria fèmina i l'Oscar acabava en una 27ª posició de la general.

I recordeu, que ja queda menys, el dia 28 d'agost a Prades, la 3ª VOLTA A PRADES AMB BTT.