dilluns, 4 de juliol del 2011

Podi a la general de l'Open Barcelona!!!

Aquest passat diumenge 3 de juliol, es celebrava la última prova de l'Open Barcelona 2011 a la localitat osonenca de la Molsosa.

Els dos corredors socis del BTT PRADES, Enric i Jordi Martorell van estar-hi presents, tot i no presentar-se en les millors condicions físiques, encara arrossegant seqüeles de les lesions que els han mantingut apartats durant un mes de les curses, perdent així l'explosivitat tant necessària en aquest tipus de proves de mtb.

Enric Martorell sortia en la primera de les curses, en categoria elit, en la que sortia com a líder provisional a falta d'aquesta última prova.
Després de realitzar una mala cursa en els primers compassos d'aquesta, en la segona part va anar recuperant posicions fins a col·locar-se en 5a posició de la categoria fins ja entrar a meta. A falta de sortir les classificacions oficials, Enric Martorell finalitza l'open Barcelona 2011 en categoria elit en 1ª o 2ª posició, empatat a punts amb Borja Murillo (a falta de resolució de la federació).

Per altra banda, en Jordi Martorell sortia en la segona de les curses en la categoria màster 30, realitzant una primera part també dolenta i anant recuperant fins a finalitzar la prova de la Molsosa en 10ª posició de la categoria. En Jordi va faltar a més d'una prova (la federació descompta la pitjor prova realitzada del campionat), per això no optava per la classificació general de l'Open Barcelona 2011.

D'aquesta manera es dóna per finalitzat l'open Giant Barcelona d'aquest any.