dimecres, 10 de juny del 2009

Jordi Martorell finalitza 12è èlit al Open d'Espanya de Marató!!

Aquest passat cap de setmana, concretament, el diumenge 7 de juny es disputava la tercera prova de l'open d'Espanya de Marató a la Vall del Ges, a St. Vicenç de Torelló, on també es decidien els campions de Catalunya.

Un circuit de gairebé 70 quilòmetres força durs esperava els més de 200 corredors on havien de donar el màxim del seu rendiment per tal de finalitzar la prova en el lloc més bo possible.

La prova la va encapçalar en tot moment un Marc Trayter en molt bona forma, seguit d'Alejandro Díaz de la Peña i Francesc Freixer.
Pel que fa als corredor de Prades, només Jordi Martorell va assistir a la prova, ja que Enric Martorell esta de parada per exàmens. Jordi va realitzar una cursa mantenint-se en tot moment entre els 20 primers classificats de la general, fins a poder acabar en una molt bona 12ª posició d'èlit i 18ª de la general, després de recórrer el total dels durs i tècnics 70 quilometres per camins i senders de la Vall del Ges.

Així doncs bon resultat per el corredor de Prades en un Open d'Espanya de Marató.

El pròxim diumenge diferents proves amb corredors de Prades, uns a disputar l'última prova del Campionat de BTT ciutat d'Alcañiz i els altres a la marxa de BTT a Vallfogona de Riucorb. Esperem que tant uns com els altres aconsegueixin els millors resultats possibles.