dilluns, 14 de març del 2011

Copa Catalana a Banyoles 2011

Aquest diumenge 13 de març va tenir lloc a la capital del pla de l'Estany, la primera prova de la Copa Catalana Internacional d'aquesta nova temporada amb la presència de 500 corredors vinguts de tots els indrets de Catalunya, Espanya i de diferents països de tot el món (Bèlgica, França, Japó, Argentina...)

El CC Banyoles va preparar per l'ocasió un circuit molt atractiu, amb una gran afluència de públic al llarg de tot el recorregut, que degut a les pluges caigudes el dia abans de la prova, el terreny es trobava en un estat gairebé impracticable, fent que els corredors haguessin de fer vairs trams d'aquest amb la bici al coll.

Pel que fa als socis del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell (Bicisports Aubanell) es van desplaçar fins Banyoles per tal de disputar la prova en cada una de les seves categories.
Per una banda, Jordi Martorell, després de realitzar una bona cursa, se li va escapar el podi per uns pocs segons, al final va finalitzar 4rt en la categoria màster 30.


Jordi Martorell en un dels trams ràpids del circuit.
Per altra banda, Enric Martorell, després de realitzar una bona sortida, va anar perdent posicions fins a col·locar-se en una 31ª posició de la categoria elit, superat per els millors corredors espanyols a més dels corredors estrangers desplaçats fins a Banyoles per tal de disputar aquesta primera prova de nivell a Europa.

Enric Martorell en un dels trams de pujada ciclable.

Cal destacar la victòria en categoria elit del 4 vegades campió del món i 2 vegades campió olímpic, el francès Julien Absalon.

I els pròxims dies teniu: