diumenge, 25 d’abril del 2010

COPA TARRAGONA-COSTA DAURADA A LA SECUITA (25-4-10)

Aquest diumenge la localitat de la Secuita acollia la segona prova de la Copa Tarragona - Costa Daurada d'aquest 2010.


La nota positiva del dia ha estat el bon temps i el sol que ha fet durant tot el matí d'aquest diumenge en que s'ha disputat la prova, on el club organitzador ha preparat un circuit optimitzant al màxim les possibilitats de la zona, fent un primer tram molt rodador per pistes amb poc pendent i després un segon tram amb més sender per dins el bosc i amb trams molt divertits i ràpids, amb alguna que altra pujada.

El circuit tenia poc més de 8 quilòmetres, això si, molt ràpids, en el que els corredors havien de fer 3, 4 o 5 voltes segons categoria.

Pel que fa als corredors socis del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell han assistit al'esdeveniment obtenint molt bons resultats, rodant en tot moment ja des de bon principi al grup capdavanter, format per els dos germans Martorell més en Jordi Carnicer, fins els últims 200 metres de l'última volta on la victòria s'ha decidit a l'esprint final, emportant-se la victòria en Jordi Martorell, seguit de Jordi Carnicer i Enric Martorell, tots ells separata només per uns pocs segons.

Jordi Martorell encapçalant la cursa, seguit a roda per Jordi Carnicer i Enric Martorell. Foto: Ciclisme Tarragona.

Així doncs 1er i 3er lloc per els corredors de Prades en categoria èlit. D'aquesta manera, Enric Martorell continua líder del campionat quan s'han disputat dues proves.

La setmana que ve recordar que el Club Ciclista Riudecols organitza les 3 hores de Resistència. Una prova que val la pena!!!