dimarts, 11 d’agost del 2009

Pujada al coll de Capafonts!! i inscripcions 2ª Volta a Prades amb BTT.

Aquest passat dissabte 8 d'agost en un dia una mica tapat i amb molts canvis de temps es va celebrar la ja tradicional pujada al coll de Capafonts des del pont del Brugent, passant per el mateix poble de Capafonts i fins arribar al coll.
Una pujada curta per el que fa a quilometratge, ja que només fa uns 4 quilòmetres però amb uns pendents considerables.

En aquesta edició hi va haver força representació en quant a socis del BTT PRADES, i a més a més obtenint magnífics resultats. Enric Martorell va guanyar la prova superant el record del passat any, fent un temps de 10'10'' després d'anar pujant junts amb el seu germà Jordi fins a falta d'un quilòmetre on es va poder distanciar i així acabar en primer lloc seguit de Jordi Martorell a uns 20'' i Jordi Tardiu (A.C 77) a uns 40'', en 4ta posició va arribar el també membre del BTT Prades, Sergi Casals, seguit d'Oscar Garcia, fent tots dos una magnífica pujada i mostrant així el seu bon estat de forma.

Pel que fa a la categoria de fèmines, la corredora del BTT PRADES Lourdes de las Heras, va marcar el millor temps absolut de fèmines, arribant per davant de molts homes en la classificació general.

Així doncs enhorabona a tots ells i a continuar així!!!

Ah, i recordeu que ja hi ha les inscripcions obertes per la 2ª Volta a Prades amb BTT del 29 d'agost!!! afanyeu-vos i no us quedeu sense la vostra inscripció (inscripcions limitades a 300 participants)!!!