dimarts, 21 de setembre del 2010

19.09.10 Copa Catalana a Calaf + A per la Cabra a Tivissa

Aquest passat diumenge es va disputar la penúltima prova de la Copa Catalana a Calaf, com ja va essent habitual any rere any, el circuit de Calaf presenta llargs trams de pista força rodadors a diferència de la resta de proves de la Copa.
El traçat de 10,5 quilòmetres presentava la dificultat afegida de les pluges caigudes durant dies abans, cosa que va fer que alguna zona d'aquest es trobés enfangada, fent així una mica més dur el circuit.
Pel que fa als resultats dels socis del BTT PRADES, en aquesta prova només hi va haver representació pradenca en la segona de les curses, on els corredors Enric i Jordi Martorell, després de realitzar les 4 voltes que marcava segons categoria, van acabar en 15ª i en 17ª posició d'èlit respectivament.

Per altra banda, en Sergi Casals i l'Eva Higuera, van assistir a la 3ª prova puntuable per la Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona d'aquest 2010 a la població de Tivissa en la marxa denominada a per la Cabra!!!. Els organitzadors van preparar un circuit de poc més de 40 quilòmetres amb domini de pistes en gairebé la totalitat del recorregut, per acabar fent una trialereta per completar els 40 quilòmetres.
per a més informació visitar: www.aperlacabra.blogspot.com/
Després de realitzar els 40 quilòmetres l'Eva va aconseguir acabar en una bona 4ª posició tot i patir algun contratemps. Per altra banda en Sergi va acabar també en una bona posició tot i no tenir el seu millor dia. Properament classificacions de Tivissa i també la general de la Xallenger.

D'aquesta manera Tivissa deixa pas a l'última prova de la Xallenger a la localitat de Gandesa el dia 24 d'octubre (podeu trobar més informació a www.bttterraalta.com) esperant que també sigui un èxit al igual que les tres primeres proves del calendari d'aquest any.

Per més informació de la xallenger visitar: www.xallenger.blogspot.com