diumenge, 6 de setembre del 2009

Cap de setmana doble: XVIII Marxa Cicloturista "LA PALLARESA" + Marxa BTT a Tivissa "A PER LA CABRA"

Aquest passat dissabte 5 de setembre, 7 dies després de la 2ª VOLTA A PRADES AMB BTT dos dels socis del BTT Prades es van desplaçar fins la localitat de Tremp per disputar la Pallaresa, una marxa de carretera de 170 quilòmetres amb dos ports de 1ª Categoria més un miniport (coll de Faidella 1250 m.).

Els dos valents que es van desplaçar fins a Tremp van ser en Dani Pérez i l'Enric Martorell, un cop donada la sortida es va rodar amb grup fins a la localitat de Sort, on començava el primer port de 1ª, el Port del Cantó (1725 m.) és aquí on el grup es va trencar i Enric Martorell es va escapar junt amb Xavier Jornet fins a coronar el port tots sols, Dani Pérez es va quedar en un segon grup.

A continuació, un cop s'havia baixat el port del Cantó, s'havia de planejar d'Adrall fins a Coll de Nargó, on començava el 2on port del dia, el coll de Bòixols (1380 m.) Enric Martorell es va despenjar del grup de 4 que encapçalaven la cursa i al final es va poder enganxar al grup perseguidor d'aquest i així va aconseguir arribar en el grup del 5è al 13è, arribant en 13ª posició amb un temps de 5:14:39.

Per altra banda Dani Pérez va anant fent una cursa molt regular i cap al final va aconseguir anar progressant al seu grup arribant així amb un temps de 5:30:00.

Un cop a meta una mica de pica pica, un massatge i cap a Prades!!

Per altra banda, diumenge dia 6 de setembre es disputava “A PER LA CABRA” la segona edició de la Cursa de btt a Tivissa la qual va acollir uns 150 ciclistes d’arreu, entre ells Eva Higuera i Sergi Casals del BTT Prades que van trobar una bona excusa per anar a conèixer millor aquelles terres.
Amb un mati que es presentava tapat i amb gens de calor, desprès de la pertinent cua per agafar els dorsals a les 9.00h, es pretenia donar el tret de sortida, 30 km de cursa amb força varietat.

Poc més del primer kilòmetre, un senderó amb un petit tram tècnic provoca un embús ja al grup capdavanter, això permet que en Cugat i J.J Marrasé tirin al davant amb un petit marge, pujada a l’Ermita de Sant Blai asfaltada i amb molta pendent, desprès la cursa transcorria per pistes força ràpides i una pujada suau però constant que portava a un senderó força entretingut i pedregós, per tornar a agafar una pista que duia cap al poble, un senderonet que pujava cap a Tivissa i els carrers del poble que donaven la benvinguda.
En resum, una cursa recomanable, bons camins , bon ambient i bona organització, a més a més d'una bossa d’obsequis força atractiva.

Finalment Jose Juan Marrasé (Progress) s’emporta la cabra amb un temps de 1:14:30 seguit de Jordi Cugat (Can Victor ) 1:15:14. i Cristian Vazquez (Riudecols) 1:15:40.

Desprès d’una bona cursa de la parella de Prades , Sergi arribà vuitè amb un temps 1:23:22 i l’Eva segona fèmina, que va patir una caiguda sense més conseqüències, amb un temps 1:54:35 per darrere de Candela Martí que s’emportà el conill en primera posició i amb un temps de1:51:12.

Per veure les classificacions de "A per la Cabra" feu click AQUÍ!!

Així doncs, cap de setmana mogut per al BTT PRADES!!!


Ah, i si voleu veure un altre vídeo fet per Anna Llort, de la 2ª Volta a Prades realitzada el passat 29 d'agost, només cal fer click AQUÍ!!