dissabte, 6 de novembre del 2010

24.10.10- Bike Marató a Gandesa posa punt i final a la Xallenger 2010.

El passat diumenge 24 d'octubre s'ha celebrat la quarta i última prova de la Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona a la localitat de Gandesa (Terra Alta), amb una molt bona participació amb més de 180 inscrits sota un temps ideal per a la pràctica de la bici de muntanya.

El club organitzador, el C.C Gandesa ha preparat per l'ocasió dos circuits, un de 27 km i 570 metres de desnivell acumulat i un altre de 41 km i poc més de 1000 metres de desnivell acumulat.
Els circuits trancorrien per els voltants de la població, alternant trams de pista i de sender, pel que fa al circuit llarg es pot dividir en dues grans parts, una primera amb més pistes i rodadora, amb algun tram curiós per dins els túnels de l'actual via verda de la Terra Alta, i un segon tram més dur i tècnic, amb més trams de sender i una última pujada amb la corresponent baixada d'aquelles que posa a prova a cada un dels corredors.

Pel que fa als corredors del BTT PRADES que s'han desplaçat fins la localitat de la Terra Alta, tots ells han participat en el circuit llarg obtenint uns excel·lents resultats.
Per una banda l'Eva Higuera acabava en una bona 1ª posició en categoria fèmina, i d'aquesta manera es col·locava en una extrahordinària 1ª posició de la general femenina de la Xallenger 2010.
Per altra banda l'Enric Martorell arribaria en una també bona 2ª posició de la general, seguit per Jordi Martorell i pocs instants després arribaria en Sergi Casals, entrant a meta en una  10ª posició de la cursa de Gandesa, d'aquesta menera en Sergi, després de realitzar les 4 proves de la Xallenger 2010, ha aconseguit acabar en una extrahordinària 4ª  posició de la general de la Xallenger d'aquest 2010, mentre que l'Enric i el Jordi Martorell, tot i només assistir en 3 de les 4 proves, han acabat en 12ª i 13ª posició respectivament de la general de la Xallenger 2010.

D'aquesta manera es dona per finalitzada aquesta primera edició de la  XALLENGER amb 4 proves realitzades (Prades, Mora d'Ebre, Tivissa i Gandesa), amb un balanç força positiu per tots els clubs, gràcies a tots els participants que heu assistin en cada una de les diferents proves, i amb l'objectiu de millorar diferents coses  de cara a l'any vinent, que es presenta amb moltes novetats!!! (properament...). Podeu veure més informació i les classificacions a la pàgina de la XALLENGER.