dilluns, 16 de juny del 2008

Marxa a Vallfogona de Riucorb!!!!!

Diumenge 15 de juny.

Aquest passat diumenge la localitat de Vallfogona de Riucorb va acollir la seva 4ª Marxa amb BTT per la Vall del Corb.

Un total d'uns 450 corredors van prendre part de la prova, separats en dos circuits, el curt d'uns 30 quilòmetres, i el llarg amb uns 40.

El circuit com cada any, excel·lent, amb molts trams de senders molt llargs i bonics, aprofitant al màxim el poc desnivell que hi ha a la zona, per arribar de nou a un camí per on es tornava a pujar a un altre turonet i a tornar a baixar per més senders molt divertits i ràpids.

Aquest cap de setmana en aquesta prova, gran desplegament dels corredors del BTT PRADES, aquest cop van assistir a la cita els ja habituals, Enric i Jordi Martorell i a més a més van tornar a repetir l'Oscar Garcia i el David Pàmies!!!!!

Foto abans de la sortida dels 4 components del BTT PRADES a Vallfogona de Riucorb, (d'esquerra a dreta): Enric Martorell, David Pàmies, Oscar Garcia, Jordi Martorell.

Tots ells van fer el circuit llarg, marcant uns excel·lents temps i acabant en 3ª i 4ª posició Enric i Jordi Martorell (respectivament) entrant junts a meta. Per altra banda va entrar Oscar Garcia en la posició 96 i poc després David Pàmies en la 105 d'un total de 246 corredors que van descidir-se per fer el circuit llarg.