dimarts, 23 de juliol del 2013

CAMPIONATS D'ESPANYA DE BTT A PANTICOSA (20-7-13)

Aquest passat cap de setmana 20 i 21 de juliol tenien lloc els campionats d'Espanya de BTT, en modalitat de XC i DH a Panticosa.

En la modalitat de XC es va preparar un circuit de 4,5km on els corredors havien de fer 4, 5, 6 o 7 voltes segons categoria, amb una primera pujada dura amb pedra i la resta del circuit bastant puja i baixa amb molts trams per prats amb pujades i baixades curtes però intenses... la pluja caiguda la nit abans de la celebració de la prova, va afegir un toc personal al circuit, amb alguns trams amb aigua i fang.

El corredor de Prades, Enric Martorell,  va assistir a la prova en la màxima categoria del campionat, en elit, en la que havia de fer 7 voltes contra els millors corredors de la modalitat del país.
Enric després de sortir de darrere de tot per no tenir graella de sortida, al no haver participat als campionats d'Espanya de l'any anterior, va haver de fer una primera volta més lenta, avançant a molts dels rivals teòricament inferiors fins a finalitzar en una bona 29ª posició de la general.

Així doncs, bon resultat per el corredor de Prades tot i sortir en la última fila de la graella de sortida en un circuit amb una primera part complicada per el que a avançaments es refereix.