dimecres, 14 de setembre del 2011

VI MARXA BTT DE L'EBRE (MORA D'EBRE) + MARXA TERRA D'OLIVERES A ARBECA

Aquest cap de setmana es va celebrar la 6ª marxa de BTT del riu Ebre a la localitat de Mora, puntuable també per la Xallenger 2011.

Els corredors socis del BTT Prades, Enric i Jordi Martorell van assistir a la prova, aquest any amb el circuit renovat gairebé al 100%, amb més trams de sender que en les anteriors edicions, fins a completar un total de gairebé 45 km.

Enric Martorell va finalitzar en 3ª posició entrant amb el mateix temps que els dos primers classificats, Xavier Carnicer i Christian Vazquez. Per altra banda, Jordi Martorell va estar rodant en els trams finals del circuit en 6ª posició, just per darrere d'un primer grup, tot i que finalment es va equivocar en una cruïlla ja gairebé a meta, cosa que li va fer perdre un temps valuós i finalment va entrar en 9ª posició. La participació total va ser de 230 corredors, repartits entre el circuit curt i llarg.

Per altra banda, la també sòcia del BTT Prades, Júlia Armenter, es va desplaçar a la localitat d'Arbeca per disputar la 2ª marxa Terra d'Oliveres, amb una gran participació de 300 corredors, que havien de completar un circuit de 34km o un de 52. Júlia va finalitzar en una molt bona 4ª posició del circuit llarg en categoria de dones.

La setmana que ve la Xallenger es desplaça a la localitat de Tivissa amb la marxa, A per la Cabra 2011.