diumenge, 20 de febrer del 2011

Open BMW a Canet d'Adri (Girona)

Aquest diumenge s'ha celebrat la penúltima prova de l'Open BMW a la localitat de Canet d'Adri.

A primera hora del matí la pluja que va començar a caure a partir d'ahir per la tarda encara estava present, fins uns instants abans de donar-se el tret de sortida. Això ha causat que moltes parts del circuit es trobessin en un estat considerablement enfangat, dificultant així encara més als prop de 350 corredors presents a la cita.

Jordi Martorell en un dels trams menys enfangats de principi de la prova.

Pel que fa als socis del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell (Bicisports Aubanell) han assistit a la prova de Canet d'Adri, on després d'anar bona part del recorregut junts, en Jordi ha acabat en 13ª posició de la general i 2on màster 30 i l'Enric en 15ª posició de la general i 8ª posició de la categoria èlit. En una prova on els dos corredors han patit més del compte al córrer en unes condicions molt poc freqüents en les nostres terres, amb zones molt relliscoses degut al fang que presentava algunes zones del circuit.

Enric Martorell en un dels trams inicials del circuit.

Actualment, a falta d'una prova, en Jordi s'ha col·locat en una bona 2ª posició de la categoria màster 30 i l'Enric en 4ª posició de la categoria elit (empatat a punts amb el 3er).

La setmana que ve, la localitat de les Planes d'Hostoles posa punt i final al campionat.