diumenge, 19 d’abril del 2009

PROVA DOBLE A FLIX (CRI+XC)

Aquest cap de setmana del 18 i 19 d'abril la localitat de Flix acollia l'única prova d'aquest any en terres Tarragonines!! en un cap de setmana típic de primavera, on la inestabilitat atmosfèrica ha estat present en tot moment.

Dissabte es disputava la Contra Rellotge Individual (CRI) en un circuit d'uns 5 quilòmetres on cada corredor havia de lluitar contra el crono.
El circuit creat per el C.C FLIX ha sigut força ràpid, amb trams força rodadors i amb algun altre tram més tècnic, un circuit força bonic i entretingut, tant per el públic assistent a l'esdeveniment, com per els corredors. La CRI ha sigut guanyada per el sub-23 David Lozano (Cemelorca) seguit del també sub-23 Dario Gasco (Massi) que venia de disputar una prova de la copa del món a Sud-Africa i Ismael Ventura (Bicicletes Eseteve) ha ocupat la 3ª posició.

Jordi Martorell seguint la roda del vigent campió d'Espanya sub-23 Perarnau (Oki-Orbea)

Pel que fa als corredors del BTT PRADES Jordi i Enric Martorell ((BICIACCION), Jordi va acabar en una bona 14ª posició de la general i 9ª d'elit tot i patir una caiguda durant la CRI que li va fer perdre uns segons molt valuosos en aquest tipus de proves.
Per altra banda, Enric acabava la CRI en una 36ª posició de la general i 18ª d'èlit, en un tipus de proves que no se li donen molt bé..

CLASSIFICACIONS CRI.

Enric Matorell en un dels ràpids baixadors.

Diumenge es disputava la prova de rally en un circuit molt treballat d'uns 9 km aprofitant una part de la CRI del dia anterior i amb nous trams molt divertits per dins dels bosquets del voltant del poble, els corredors de la primera sortida (a les 10:00h) havien de donar 3 o 4 voltes segons categoria, i els corredors de la segona sortida (12:00) n'havien de fer 5.

Jordi Martorell en uns dels trams de sender molt ràpid per dins de bosquet.

La prova del diumenge (èlit, sub 23 i sub 21) l'ha guanyat Israel Nuñez (Massi), seguit d'Ismael Ventura (Bicicletes Esteve) i Dario Gasco (Massi), amb uns temp molt ajustats entre ells.
Pel que fa als corredors del BTT Prades Jordi Martorell va acabar en una excel·lent 13ª posició de la general i 10ª d'èlit, realitzant una molt bona carrera, on s'ha anat mantenint en les posicions capdavanteres durant la totalitat de les 5 voltes. Pel que fa Enric Martorell, ha realitzat una excel·lent carrera anant de menys a més, acabant en 21ª posició de la general i 16ª de la categoria èlit!!!

Enric Martorell en la pujada més dura del circuit.

Així doncs molt bon resultats per els corredors de Prades!!!

CLASSIFICACIONS XC.

FOTOS 3ª PROVA COPA CATALANA A FLIX, XC DE DIUMENGE.

La setmana vinent, la localitat de St. Gregori (Girona) acull el campionat de Catalunya Universitari, on Enric Martorell en prendrà part per intentar tornar a aconseguir-ne el títol que va aconseguir fa un parell d'anys!!!