divendres, 14 de juny del 2013

El BTT PRADES amb Kiko Mata a la marxa cicloturista "LA BONAIGUA" (1-6-13)

XIV MARXA CICLOTURISTA "LA BONAIGUA" (del Circuit Ciclopirineus de Cicloturisme-Coluer Bycicles 2013)

El dia 1 de juny va tenir lloc la marxa de "La Bonaigua", que consisteix en dos circuits de 189 km i la Superbonaigua de 202 km, fins a última hora no se sabia si es podria fer degut a la climatología, ja que hi havia amenaça de neu a dalt del Coll de la Bonaigua (a partir de 1800 m).

A les 08,15h van sortir els del recorregut curt i 15' més tard vàrem sortir els del llarg, però quan estàvem a mitat del port de la Bonaigua els Mossos d'Esquadra per motius de seguretat degut a la neu acumulada   van haver de desvia la marxa per la Població de Son i Espot fen una ruta alternativa, però no menys dura.

En principi havien de ser quatre ports amb 3200m de desnivell positiu i al final van sortir cinc ports  amb 193 Km i 3000m de desnivell. La primera part de la cursa amb temperatures de 4 a 6 graus amb pluja i vent, i la segona part amb sol però seguia el fort vent.

Representant el Club BTTPrades hi era el Kiko Mata, amb un temps total de 06:56:45 h en el lloc 106 de la general (de 315) i el 16 de la seva categoria.

Bon resultat per el corredor del BTT PRADES!!!