diumenge, 3 de maig del 2009

4ª prova Trofeu Ciutat d'Alcañiz a Ciutat del Motor. 3-5-09

Aquest diumenge 5 de maig la localitat d'Alcañiz acollia la 4ª i penúltima prova del campionat Sabeco 2009, concretament a la ciutat del Motor, a uns pocs quilòmetres d'Alcañiz.

Un diumenge gairebé d'estiu i unes bones ganes de passar-ho bé, junatment amb un circuit molt ràpid i rodador és el que s'han trobat els prop de 100 corredors, on havien de donar 5, 4, 3, 2, o 1 volta segons categoria.

Els corredors del BTT Prades que s'han desplaçat en aquesta cita han sigut Lourdes de las Heras que corria en categoria fèmina i els germans Martorell en èlit masculí.

Pel que fa als resultats, la prova en la categoria èlit, a la primera volta ja s'ha format un grupet de 4 corredors que s'han escapat, entre ells Jordi i Enric Martorell, després d'anar-se canviant les posicions entre ells, s'ha trencat el grup i finalment la prova l'ha guanyat Milton Ramos seguit del corredor de Prades, Enric Martorell i en tercer lloc ha acabat Victor Hernàndez, qui finalment ha superat a Jordi Martorell que ha arribat en 4rt lloc.

Pel que fa a la categoria fèmina, Lourdes de las Heras ha quedat en 1ª posició femenina després de que no es presentessin les seves habituals rivals, així doncs una victòria còmode per la Lourdes.

D'aquesta manera Lourdes de las Heras ocupa la 1ª plaça de la general del campionat en èlit femení, Jordi Martorell la 3ª plaça en èlit masculí i Enric Martorell la 4ª plaça en èlit masculí.

Enhorabona a tots ells per els bons resultats aconseguits!!!


Properament alguna foto.

La setmana vinent Open d'Espanya més copa Catalana a Vall del Lord (St. Llorenç de Morunys)