dilluns, 28 d’octubre del 2013

PEDALS DE TROS (20-10-13) +TRANSISQUELLA+COP. CAT. CX LES FRANQUESES (27-10-13)

El passat diumenge 20 d'octubre va tenir lloc la 2a edició de la marxa Pedals de Tros a la localitat de Sta. Coloma. El club organitzador va preparar dos circuits, un de 29km i un altre de 53km. El corredor de Prades, Enric Martorell va assistir a la prova realitzant el circuit llarg. Va realitzar una molt bona marxa, en primera posició des dels primers quilòmetres, fins que al km 45 li va caure un pedal, del km 45 al 50 va anar amb un pedal sol i els trams més durs a peu, fins que va arribar a l'últim avituallament on va poder reparar. Durant aquests 5km el van passar dos corredors, cosa que va fer que es quedés en 3a posició... un cop el pedal va tornar al seu lloc, va poder recuperar una mica durant els 5 últims kms arribant en 2a posició.

El diumenge següent, dia 27 d'octubre, es celebrava la VII edició de la Transisquella a la localitat de l'Albagés, essent aquest any, homenatge a Iñaki Lejarreta. L'organització també va preparar 2 circuits, un de 33km i un de 43km. L'Enric Martorell va realitzar el circuit de 43km, un circuit amb constants pujades i baixades curtes, Enric aquest cop, sense cap avaria va poder finalitzar en 1a posició.

Podi del circuit llarg a la Transisquella, amb Enric Martorell en 1a posició.


Enric en un dels trams de baixada del circuit. 

Per altra banda, el mateix diumenge 27 es celebrava la 1a prova de la Copa Catalana de Ciclocross a les Franquesses del Vallès. El corredor soci del BTT Prades, Jordi Martorell va assistir a la prova, sortint en posicions molt retrassades, degut a històries rares de la federació,  així que durant el transcurs de la prova va haver d'anar remuntant fins finalitzar en una bona 3a posició de la categoria màster 30.