dilluns, 29 de setembre del 2008

El BTT Prades en els llocs més alts a Pratdip!!

Aquest diumenge 28 de setembre s'ha disputat la 2ª marxa de BTT d'aquesta mateixa localitat organitzada per la penya ANJUBA. La prova en un bon principi s'havia de disputar el dia 12 de juliol, però per causes climatològiques es va aplaçar fins aquest mateix dia 28 de setembre.


Primers instants de la curs, just en donar la sortida!!

Un dia amb una fresca fins que el sol no s'ha deixat veure, i que després ha acompanyat d'allò més per a la pràctica de BTT en un racó tant bonic com Pratdip!!!
Enric Martorell (BTT PRADES) en l'últim tram de baixada.

Un circuit força entretingut d'uns 33 quilòmetres que transcorria per els racons dels voltants de la localitat, amb trams de pista, trams de sender i algun que altre tram formigonat. Tots els camins estaven d'alló més bé degut a les pluges dels últims dies, cosa que ha fet que els camins es trobessin en un estat humit perfecte per a fer el circuit!!
Jordi Martorell (BTT PRADES) ja en l'últim tram de circuit abans d'arribar a meta.

Uns 170 corredors han pres la sortida a les 9.30h, dels quals hi havia els dos corredors del BTT PRADES, Enric i Jordi Martorell, que han realitzat un gran paper, acabant en 1ª i 2ª posició respectivament, acompanyats al podi per Christian Vàzquez (Gabi Bike) i empatat amb el corredor de Linyola, Robert Pedrosa.

Podi de la prova 1er. Enric Martorell, 2on. Jordi Martorell, 3er Christian Vàzquez i Robert Pedrosa.

Així doncs gran actuació per part dels nostres corredors!!

Per veure FOTOS BTT PRADES
FOTOS PENYA ANJUBA.

CLASSIFICACIONS.