dilluns, 23 de juliol del 2012

3h DE RESISTÈNCIA AMB BTT NOCTURNES A PONTS (21-7-12) I INSCRIPCIONS JA OBERTES A LA MARXA DEL BTT PRADES!!!!

Aquest dissabte passat van tenir lloc les 3 hores de resistència nocturnes amb BTT a la localitat de Ponts sota una molt bona organització del MC Segre, que van preparar un circuit aprofitant alguna zona del circuit de motocross de Ponts i l'altra amb trams per dins al bosc, més ratoners i divertits... a més a més d'una zona amb obstacles amb taulos i palés.
La part del circuit que coincidia amb el circuit de motos, estava il·luminada, mentre que la part del bosquet cada corredor havia de portar el seu pròpi sistema d'il·luminació per tal de poder-hi veure...

La cursa es podia fer sol, amb parelles o amb grup de 3 persones, els dos corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell, van assistir a la prova, fent un equip de 2, anant-se tornant cada 4 voltes a l'inici i després cada 3 voltes, fins acabar en una 1ª posició, per davant de la parella formada per A. Balagué i D. Adan i del trio format per Gensana, Capdevila i Cruz.

Podeu veure fotos de la prova fent click al següent àlbum:

3 HORES DE RESISTÈNCIA AMB BTT A PONTS
fotos fetes per Lourdes.

I recordeu, el dia 1 de setembre, 5ª MARXA DEL BTT PRADES !!!! no podeu faltar-hi!!!! podeu veure informació actualitzada al blog de la 5ª VOLTA A PRADES AMB BTT, fent click, AQUÍ.