divendres, 30 de gener del 2009

1ª prova del Trofeu SABECO a Alcañiz. 25-1-09

Diumenge 25 de gener.

Aquest passat diumenge 25 de gener, aprofitant la primera prova de la temporada del trofeu BTT SABECO a Alcañiz, a l'Ermita de Pueyos, es va celebrar la presentació del que serà a partir d'ara el nou equip durant aquesta temporada de dos dels nostres corredors.
Jordi i Enric Martorell durant aquesta temporada 2009 correran amb els colors del BICIACCION d'Alcañiz. Així que esperem que tinguin molta sort en la seva nova etapa i que igualment des d'aquest blog s'aniran comentant les seves trajectòries en les diferents competicions esportives en les que prendran part durant aquest any com a corredors del BICIACCION i socis del BTT PRADES.

Foto del nou equip en que correran Jordi i Enric Martorell durant aquesta nova temporada 2009.

Així doncs, aquest passat diumenge 25 va començar el trofeu SABECO amb la seva primera prova a l'Ermita de Pueyos, on un curt i ràpid circuit esperava als més de 80 corredors que finalment van prendre part de la prova.

Jordi Martorell en dos trams durs del circuit.

Jordi i Enric Martorell, després de sortir de l'última linia de sortida, van anar remonatant durant les diferents voltes que s'havien de fer al circuit que gairebé transcorria íntegrament per sender, cosa que feia més difícil els avançaments, fins a col·locar-se en 5ª posició en Jordi i en 7ª posició l'Enric.

Enric Martorell en un parell de trams ràpids del circuit.

Aquest pròxim cap de setmana prova a Bescanó de l'open la Selva de BTT (Girona) on diferents corredors del BTT PRADES estaran presents, sort a tots ells!!!! (diumenge crònica).