diumenge, 21 de novembre del 2010

Copa Catalana de ciclocross a Bellpuig amb pòdi per Jordi Martorell. 21-11-10

Aquest diumenge 21 de novembre amb unes temperatures més pròpies d'hivern que de tardor, s'ha disputat la 3ª prova de la Copa Catalana de CX al circuit internacional de motocross de Bellpuig, sobre un traçat adaptat, de prop de 3 quilòmetres, força ràpids, amb un terreny força humit i amb només un tram d'escales on s'havia de baixar de la bici.

A la cursa dels màsters 30, el corredor de Prades, Jordi Martorell (C.C Gandesa - Bicisports Aubanell) s'ha imposat amb claredat sobre els seus rivals, quan ja des de la 2ª volta ha rodat en primera posició en solitari, controlant la cursa en tot moment, al podi l'acompanyaven l'Arnau Rota (Scott Byodinamic) i en Jordi Cugat (Can Victor).

Per altra banda, el corredor també de Prades, Enric Martorell (C.C Gandesa - Bicisports Aubanell) prenia part en la sortida amb els èlits, amb corredors molt forts a la línia de meta, com el 7 vegades campió d'Espanya de Ciclocross, David Seco, Betalú, Sagués, Carnicer, Reñé.... és per això que el ritme de cursa ha sigut força elevat. Enric, després de realitzar una mala sortida ha anat recuperant fins a col·locar-se en una bona 6ª posició de la categoria.

Cal destacar la presència del president del circuit de Bellpuig, Isidre Esteve per realitzar l'entrega de trofeus.

Un cop realitzades 3 proves de la copa, en Jordi Martorell continua en 3ª posició de la general màster 30, tot i que a només 2 punts del primer classificat. Enric Martorell s'ha col·locat en 6ª posició de la general èlit, tot i només assistir a 2 de les 3 proves del campionat.