dimecres, 5 de maig del 2010

Dona de Ferro + 3h de resistència Riudecols + Open Bcn Corró d'Amunt (2-5-10)

Aquest passat diumenge 2 de maig es van disputar diferents proves al llarg de la geografia catalana (amb dos pòdis per als socis del BTT PRADES), en les que en 3 de les quals hi havia representació del BTT PRADES.

Per una banda, la localitat de Mollerussa acollia la Dona de Ferro, sota una bona organització i amb 100 participants, una marxa de BTT exclusiva per a dones, en la que el BTT PRADES va tenir-hi la seva representació en mans de l'Eva Higuera.

La prova es va disputar sota una matinal una mica fresca en un principi però que poc a poc el sol va anar guanyant protagonisme fins que en acabar la prova les temperatures van ser força agradables, ideals per a l’entrega de trofeus.

Per el que fa al circuit, un primer tram força rodador amb 5 corredores escapades, entre les quals hi havia la corredora del BTT Prades, cap a la meitat de la cursa, coincidint amb una zona amb més desnivell, aquest grup es va reduir a només 3 unitats, que van anar rodant ja fins al final, en un últim tram de nou rodador. D’aquesta manera Eva Higuera va poder aguantar el fort ritme i va acabar en una gran 3ª posició, només superada per la corredora del BTT Valls, Candela Martí i la corredora del CUCE Mollerussa, Maite Bosch.

Per altra banda la localitat de Riudecols organitzava les seves segones 3 hores de resistència amb BTT, en un circuit semblant a la primera edició amb un circuit força exigent que transcorria per senders i pistes de la zona, en que els corredors havien de fer el màxim de voltes possibles en les 3 hores de cursa.

Sota una molt bona organització i una també fresqueta matinal a les 10h es donava el tret de sortida de la prova.

El també soci del BTT Prades, Oscar Garcia va assistir a l’esdeveniment formant equip amb el corredor del Riudecols Xavier Ferrando i Miquel Pellicer. Després d’anar-se tornant i realitzant unes bones 3 hores, l’equip en el que formava part Oscar, van acabar en una bona 10ª posició de la general i 6ª posició de la categoria.

I per últim els germans Martorell es van desplaçar a la localitat Barcelonina de Corró d’Amunt (municipi de les Franqueses del Vallés) on es disputava la 4ª prova de l’Open Barcelona 2010 sobre un circuit enfangat per les pluges de la nit abans de la prova.

El circuit presentava dues parts ben diferenciades, una per dins el bosc amb constants canvis de ritme tot per sender i un segon tram per pistes més rodadores.

La prova la va guanyar Ramon Sagués, seguit del corredor de Prades, Jordi Martorell i Xavier Bosch. Pel que fa a l’altre soci del BTT PRADES, Enric Martorell va acabar en 7ª posició de la categoria.

El pròxim cap de setmana Open d'Espanya-Copa Catalana a St. Llorenç de Morunys.