dilluns, 8 de juliol del 2013

COPA CATALANA INTERNACIONAL A VALLNORD (6.7.13)

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la 6a prova puntuable de la copa Catalana 2013, entre les proves de XC i les contra rellotges.

En aquesta ocasió, la prova tenia l'al·licient de ser el test per el que d'aquí 15 dies serà l'escenari de la copa del món de mountain bike, realitzant el mateix circuit que la copa Catalana. El circuit presentava fortes pujades per les pistes d'esquí de l'estació Andorrada de Vallnord (Pal), convinades amb descensos molt ràpids i divertits, amb trams amb pedra, arrels, paraltes amb fustes... un circuit dur però molt divertit per a la gran majoria de corredors que van assistir a la prova.

Els dos corredors del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell van assistir a la prova obtenint uns bons resultats en un circuit que no saps mai com reaccionarà el cos degut a l'alçada sobre el nivell del mar en que es realitza la prova, al voltant dels 2000 metres, amb menys presència d'oxigen.

Jordi finalitzava la prova en una bona 9a posició de la categoria màster 30, mentre que Enric finalitzava en una 10a posició en la categoria elit.