diumenge, 2 de setembre del 2012

5ª VOLTA A PRADES AMB BTT FINALITZADA AMB ÈXIT!!! (1-9-12)

En primer lloc agrair a tots els participants que un altre cop han fet que la marxa del BTT PRADES fos un èxit!! ni més ni menys que 183 assistents!!!!!
Així com també tots aquells col·laboradors dels diferents punts de control durant el circuit, motos, avituallaments, entrepans, control de temps, muntatge, circuit, fotos... i tots aquells que han ajudat d'una manera o una altra a que tot això sigui possible!!!

Aquest any, és el primer que es celebra la marxa al mes de setembre, ja que fins ara sempre s'havia celebrat l'últim cap de setmana d'agost, això ha significat que les condicions de temperatura en que s'ha corregut, hagin sigut més fresques.

Un total de 183 participants s'han aplegat aquest passat dissabte 1 de setembre, a la localitat Tarragonina de Prades per realitzar la 5ª edició de la Marxa del BTT PRADES. Els participants podien escollir entre un circuit d'uns 20km i un desnivell positiu acumulat de 600 metres, o un altre de gairebé 32km i un desnivell positiu acumulat de 950 metres. Cal destacar el bon comportament de tots els participants, tant abans de la sortida, com durant la marxa, com en acabar.

Els millors temps al circuit llarg els han marcat els següents corredors:
DONES:
1ª: JÚLIA ARMENTER (BTT PRADES)
2ª: JANET SOLSONA
3ª: DIVINA FARRENY

HOMES:
1er: XAVIER CARNICER
2on: CHRISTIAN VAZQUEZ
3er: JORDI GARRIDO

i pel que fa al circuit curt, els millors tems han sigut els següents:

DONES:
1ª: SABINE WEPPE
2ª: AINA PERALES
3ª: MIREIA GARCIA

HOMES:
1er: XAVIER TORRELL
2on: MIQUEL PELLICER
3er: JORDI ROSELLO

i cal destacar també el participant més petit, amb només 7 anys, MIQUEL ANGEL VELLIDO i el participant més gran, JOAN PUJOL amb 56 anys.

podeu veure la llista de temps (provisional) de tots els participants fent click, AQUÍ.


5ª VOLTA A PRADES AMB BTT (01-09-12) by Enric Martorell


5ª VOLTA A PRADES AMB BTT (1-9-12) by Lourdes
També podeu veure moltes més fotos fetes per l'Eva, fent click AQUÍ!!!!
Podeu veure també moltes fotos fetes per en Josep Mª de Vimbodí, fent click AQUÍ!!!! (si algú en vol alguna del Josep Mª en una millor resolució, només cal enviar-li un e-mail a ell mateix a  miavimbodi@gmail.com)

Properament podreu veure moltes fotos de la prova!!!!

Un cop acabada la prova, s'ha realitzat sorteig de material gràcies a tots els col·laboradors i berenar per a tots els participants, així com l'entrega dels mitjons i la samarreta tècnica per a cada un dels corredors, a més a més de l'entrega de trofeus tant als corredors que han realitzat el circuit amb un menor temps, com per aquell participant més jove i més gran en realitzar qualsevol dels dos circuits

NOTA: S'HA TROBAT UNA CINTA DE PULSÒMETRE GARMIN AMB RECEPTOR POLAR, DE QUI SIGUI, QUE ES FIQUI EN CONTACTE AMB NOSALTRES A bttprades@gmail.com

D'aquí donar les gràcies a AJUNTAMENT DE PRADES, DISTRIBUCIONS BONAIGUA, RESTAURANT L'ESTANC, SUPERMERCAT MAXI, CARNISSERIA CA L'ANTONIA, CARNISSERIA CAL TORRA, BICISPORTS AUBANELL (GANDESA), ESPORTS FLORENCIO (MONTROIG), BICIPARK REUS, GR 171 (L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ), ISOSTAR, SIURANA BTT, CAVALLE TEXTIL (LA SELVA DEL CAMP) I GUEBA.


I recordeu, el dia 31 d'agost de 2013, 6ª MARXA DEL BTT PRADES!!!! no podeu faltar-hi!!!!