diumenge, 18 de maig del 2008

Godall: Prova inagural de l'Open de Tarragona 2008

Aquest diumenge dia 18 de maig de 2008 ha tingut lloc la primera prova de l'Open de Tarragona d'aquest any. Al final després d'uns quants canvis de calendari i uns quants dubtes sembla que aquesta copa de Tarragona arrenqui amb més força que mai!!!

Pòster primera prova Open Tarragona 2008 a Godall.

Avui a les 9.00 h del matí a la localitat de Godall, ja hi havia un bon moviment de corredors passant per les inscripcions i començant l'escalfament. A les 10.00 es donava la sortida per els diferents corredors amb un interval d'un minut entre categories.
Jordi Martorell rodant a bon ritme a la primera volta.

Després d'aquesta setmana de pluges, avui el temps ha respectat els corredors amb ganes de fer aquesta primera prova de l'open. Tot i aquestes últimes pluges de la passada setmana, el circuit estava força bé, exceptuant una zona de baixada amb un sender on hi passava l'aigua per ell. La resta del circuit perfecte, ja que aquesta zona és bàsicament molt pedregosa.
Enric Martorell al finalitzar el tram de pujada.

El circuit constava inicialment d'una dura pujada encimentada, que després passava a un tram de pista amb roques que anava pujant. En finalitzar aquesta pujada, s'afagava una bonica trialera amb molta pedra però força divertida fins arribar a un pla, per fer la última pujada i després un sender de baixada fins a entrar de nou al poble. Fins a completar un total de 4 voltes els èlits i sub-23, 3 voltes els masters 30...!!!
Enric M. al final de la dura pujada esfaltada.

Els corredors del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell hi han sigut presents en la categoria èlit.
Jordi Martorell després de rodar tres voltes en bona posició ha acabat fent només tres voltes per problemes mecànics, ja que ha trencat el canvi!!! tot i això ha obtingut una 22ª posició. Enric Martorell, després de sortir de la lesió, ha sortit sense un bon ritme, però poc a poc s'ha anat adaptant fins a rodar bé en les dues últimes voltes, acabant en 10ª posició. Així que bones sensacions per les properes curses.
Jordi M. en un dur tram del circuit.
El canvi XTR trencat del Jordi després de les seves 3 voltes.

Per veure més FOTOS.

Classificacions.