dijous, 3 d’abril del 2008

Cap de setmana a St. Gregori!!!!

Aquest cap de setmana 5 i 6 d'abril la petita localitat de St. Gregori (Girona), situada a l'inici de la vall del Llémena, acollia importants campionats de BTT com el campionat de Catalunya Universitari de BTT (dissabte) i l'Open d'Espanya Maxxis XC (diumenge), entre d'altres. El dissabte un dels nostres corredors, Enric Martorell participava en el campionat de Catalunya Universitari, intentant defensar el títol aconseguit l'any passat, tot i que no es trobava en el seu millor de forma a causa de petites lesions.
Primera pujada del circuit.


Així doncs a les 10:30h es donava la sortida en un recorregut d'uns 10 quilòmetres, (el mateix recorregut que l'endemà es faria a l'open d'Espanya, canviant una baixadeta) on els corredors havien de fer 3 voltes en aquest dur, però divertit circuit.

Enric Martorell (BTT PRADES) al tram de baixada abans d'arribar al poble.


D'aquesta manera, Enric Martorell (BTT PRADES) després de rodar dues voltes en la 4ª posició, a la tercera i última volta es va col·locar en 3ª posició, per darrere de Carlos Portilla (Progress-Oki) i Noel Trillo (Coluer), així al final el 3er lloc individual i el 2on lloc per universitats, defensant la universitat de Girona (UdG), per darrere de la universitat de Barcelona (UB).

Pòdium categoria masculina (Noel Trillo, Carlos Portilla, Enric Martorell)
Classificacions Campionat de Catalunya Universitari.

Diumenge següent, dia 6 d'abril es celebrava la segona prova de l'Open d'Espanya Maxxis en el mateix circuit però amb una baixada extra!!!

Jordi Martorell ens els primers trams del circuit.

Es disputaven dues finals, la primera a les 10:00 amb les fèmines, júniors i màsters, i tot seguit a les 12:00h es donava la segona sortida, amb els pros (èlit i sub-23) i els sèniors, on a la línia de sortida es podien observar els millors corredors nacionals com Gispert, Coloma, Trayter, Trujillo... On al final es va imposar Juan Pedro Trujillo (Cemelorca Seguros10.com) en la categoria èlit Pro. A la categoria màster-30 va guanyar un ràpid Francesc Xavier Carnicer (Massi) en la sènior Juan José Marrase (Progress-Oki), en sub23 David Lozano (MSC Bikes) i en fèmines Marga Fullana (Massi-Illes Balears).

Jordi Martorell (BTT PRADES) creuant el riu Llémena.

D'els corredors del BTT PRADES, només va poder participar Jordi Martorell, (Enric tenia problemes d'esquena) en la categoria Sènior, on avien de fer 3 voltes al llarg del circuit, després de fer una gran sortida Jordi Martorell es va col·locar en segona posició durant una part de la primera volta, poc després va passar a ocupar una magnifica 5ª posició durant la gran part de les tres voltes, rodant a un ritme molt fort. Tot i que al final li ha faltat uns metres per arrebatre la 4ª posició a Carlos Portilla (Progress-Oki).


Jordi Martorell creuant el riu per damunt els blocs en l'última volta.

Classificacions Open d'Espanya

Tot i amb això s'han aconseguit uns bons resultats durant aquest cap de setmana a St. Gregori per part dels nostres corredors.
Per veure més FOTOS.
Properament classificacions completes.