dilluns, 3 de març del 2008

6ª i última prova del G.P la Selva de BTT a St. Hilari!!

Aquest diumenge 2-3-08 ha tingut lloc la última prova del Gran Premi de BTT de la Selva (Girona).

Sortida de la 7ª Guilleries Expres.

La prova constava d'un circuit de 43 quilòmetres pels voltants de St. Hilari, amb un desnivell acumulat de més de 2000 metres!!! La prova es caracteritza per el gran nombre de trams que s'ha de fer a peu degut al fort desnivell, tant de pujada com de baixada, això fa que les mitjanes de velocitat dels corredors siguin molt baixes en comparació a altres proves (el primer classificat una mitjana de 11km/h!!!).

Jordi Martorell arribant a meta.

Enric Martorell en l'última baixada abans d'entrar a meta.

Els dos corredors del BTT PRADES hi han sigut presents: Jordi Martorell va acabar en una excel·lent 7ª posició de la general i 6ª de la categoria èlit!! (tot i patir un parell de caigudes durant la prova, degut a la gran dificultat de la majoria dels trams).

Foto de la cama del Jordi Martorell al arribar.

Per altra banda Enric Martorell va acabar en 24ª posició de la general i en la 10ª d'elit, després de tenir algun error per les males senyalitzacions del circuit, cosa que li va fer perdre uns minuts importants. Classificacions.
Així doncs es dóna per acabada la 7ª edició de l'open la Selva, Jordi i Enric Martorell completen l'objectiu de quedar al top 10 del campionat quedant en 9ª i 10ª posició, respectivament. Classificacions finals del campionat.