diumenge, 22 de març del 2009

Copa Catalana a Corró d'Amunt (CRI+XC) 22-3-09

Cap de setmana de doble prova a la localitat de Corró d'Amunt (al costat de Granollers) on dissabte 21 de març es celebrava la primera Contra Rellotge Individual (CRI) d'aquesta Copa Catalana 2009, en un dur circuit on dominava gairebé en un 100% de sender!!el circuit contava 4 quilòmetres amb la peculiaritat de que cada corredor lluita contra el crono, sortint cada 30" individualment, on el mínim error durant el curt trajecte et pot fer retrocedir unes posicions molt valuoses!!! En aquesta prova de CRI s'hi van aplegar un total de 190 corredors!!!


Uns segons abans de donar la sortida de la CRI, moment de màxima concentració (A dalt, Enric Martorell, a baix, Jordi Martorell).


La prova de la CRI la va guanyar un rapidíssim Marc Trayter (Començal-Northwave) s'ha imposat per davant de Israel Nuñez (Massi) i del francés Marc Colom (Calvisson), separats només per un segón entre ells!!
Pel que fa als corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell van estar presents a la prova obtenint uns molt bons resultats, on Jordi Martorell va marcar un gran temps acabant en una gran 12ª posició de la general i 8ª d'èlit!!! Enric Martorell va acabar en 42ª posició de la general i 21ª de la categoria èlit, mostrant així la seva millora en el seu estat de forma física.



Just començar la CRI sobre el pòdi de sortida (A dalt, Enric, i a baix, Jordi)




L'endemà al matí donava les diferents sortides de les proves de Rally, en un circuit de gairebé 9 quilòmetres, molt divertit, tècnic i molt revirat, amb gairebé tots els trams de sender molt ràpid on la més mínima errada et feia despenjar del grup.
A les 10.00h es donava la primera sortida, amb les categories Masters, Júniors i fèmines, on cal destacar la victòria del Tarragoní F.Xavier Carnicer (Massi) en la categoria màster-30 amb una gran superioritat sobre els altres participants!! En la categoria Júnior, victòria d'Umbert Almenara (Freebike), en fèmines èlit Anna Villar (Massi) i en Màster-40 un gran F.Javier Salamero (Oki-Orbea).

A les 12.00h es donava la sortida de la categoria reina èlit més sub-23 i sub-21, on en aquesta sortida els corredors havien de donar un total de 4 voltes en el dur i tècnic circuit preparat per el club ciclista Corró. La victòria ha sigut per el sub campió Olímpic del 2008 Jean Cristopher Peraud (Massi), seguit d'Israel Nuñez (Massi) i Marc Trayter (Començal-Northwave).
Pel que fa als corredors de Prades, Jordi Martorell, ha acabat en una gran 19ª posició de la general i 14ª de la categoria èlit, després de fer les 4 voltes sense cometre gairebé cap errada i rodant a molt bon ritme. Pel que fa a Enric Martorell, també ha realitzat una molt bona cursa acabant en 37ª posició de la general i 26ª de la categoria èlit obtenint així molt bones sensacions en un circuit tant exigent com el de Corró de cara a les properes proves!!

CLASSIFICACIONS CRI, RALLY I GENERAL.

Properament més fotos!!

El cap de setmana vinent, diverses proves: Jordi Martorell es desplaça a Còrdova per disputar la 3ª prova del Open d'Espanya mentre que Enric Martorell alguna altra prova, i Oscar Garcia i David Pàmies disputaràn la segona prova de la Xallenger Penedès 2009 a St. Joan de Mediona. Sort a tots ells!!!!