dimecres, 8 de desembre del 2010

Pont de la contitució amb 4 podis.

Durant aquest cap de setmana més llarg del normal degut al pont de la constitució, es celebraven varies proves per les nostres terres.
En primer lloc el diumenge dia 5 de desembre es feia la 5ª prova de la copa Catalana de Ciclocross a Tortosa, en un circuit pràcticament pla, però amb 4 zones on s'havia de desmuntar de la bici per superar trams d'escales o obstacles.
En aquesta prova van assistir els socis del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell (Bicisports Aubanell), on en Jordi va aconseguir en 2ª posició i d'aquesta manera continuava com a lider de la seva categoria (màster 30) de la general de la copa Catalana.
Per altra banda, Enric Martorell va realitzar una bona sortida, però degut a problemes mecànics va anar perdent posicions fins ha acabar en 7ª posició de la general i en 4ª posició d'elit. D'aquesta manera es col·locava en 3ª posició de la general de la Copa Catalana en la categoria elit.

El dilluns 6 de desembre, hi havien dos proves, per una banda la 6ª cursa de la copa Catalana de Ciclocross a la localitat d'Amposta, on als corredors els esperava un circuit amb més desnivell que el dia anterior, aprofitant el traçat d'un circuit de motocross i amb 4 zones on s'havia de desmuntar de la bici.
En aquesta prova va assistir-hi en Jordi Martorell, on després de realitzar una bona sortida i col·locar-se ja en 1ª posició, va aconseguir creuar la línia de meta en el primer lloc en la categoria màster 30. D'aquesta manera reafirma encara més la seva primera plaça en la general de la Copa Catalana de Ciclocross.

Per altra banda, el mateix dilluns, la localitat de Bellmunt del Priorat, celebrava la VI edició de la marxa BTT, aquest any anomenada la Barrinada, on els corredors podien triar entre dos circuits, un de 25 km amb uns 600 metres de desnivell o un de 30 km amb 1000 metres de desnivell.
En aquesta prova van assistir-hi els també socis del BTT PRADES, Enric Martorell, Oscar Garcia i Josep Mª Massot.
Enric Martorell aconseguia el 1er lloc del circuit llarg, arribant a meta juntament amb el corredor de la Selva del Camp, Jordi Carnicer. En Josep Mª Massot va arribar en una també bona 50ª posició d'aquest mateix circuit. L'Oscar Garcia, va realitzar el circuit curt, realitzant una bona cursa, acabant en una gran 2ª posició d'aquest, aconseguint així el 4rt podi d'aquest pont de la constitució per als socis del BTT PRADES.