dilluns, 9 de juny del 2008

Expedició del BTT PRADES a la SELVABIKE 2008!!!

Aquest diumenge 8 de juny ha tingut lloc la V Selvabike a la localitat de la Selva del Camp.

Un dia perfecte per gaudir de la bici de muntanya, ja que el temps va acompanyar d'allò més, amb un bon sol, però sense arribar a fer calor. Els circuits molt ben marcats, els quals transcorrien per bonics paratges dels voltants de la Selva i Vilaplana.

La marxa disposava d'un parell de recorreguts, el circuit vermell amb uns 40 quilòmetres i el circuit blau amb uns 30 quilòmetres i un desnivell aproximat de 700 mts de desnivell.

En arribar després de completar els 40 o 30 quilòmetres, esmorzar per tothom amb llangonissa i "pinxitos" amb una mica de pa per acompanyar i begudes per tal de recuperar les forces!!!!!
Representació del BTT PRADES a la SelvaBike 2008. Enric Martorell, David Pàmies, Oscar Garcia, Sito Garcia, Jordi Martorell (d'esquerra a dreta)

Aquest cop els corredors del BTT PRADES es van fer notar més que mai, amb una assistència a la marxa fora de l'habitual!!! A la marxa de la SelvaBike 2008 es van desplaçar els ja habituals en gairebé totes les marxes/curses dels voltants, Jordi i Enric Martorell i a més a més els germans Oscar i Sito Garcia i en David Pàmies, a més a més de trobar-se a la Selva amb un altre soci del BTT PRADES, en Josep Mª Massot.
Així aquesta vegada bona representació des de Prades!!!!
Jorid Martorell (BTT PRADES) al capdavant de la cursa.
Enric Martorell (BTT PRADES) en tercera posició, encapçalant un segon grup.

Al final els nostres corredors van fer una brillant marxa!!! Acabant en el circuit llarg, en una excel·lent 1ª posició Jordi Martorell, en 3ª posició Enric Martorell, i en una bona 79ª posició Oscar Garcia.
Oscar Garcia (BTT PRADES) i en un tercer pla David Pàmies (BTT PRADES).

Pel que fa al recorregut curt els corredors del BTT PRADES van acabar en una bona posició, David Pàmies va acabar en 5ª posició, Sito Garcia en 13ª posició i Josep Mª Massot en 72ª posició.