dimecres, 7 de gener del 2009

Jordi Martorell finalitza 3er èlit en el campionat de Catalunya!!!!

Jordi Martorell acaba en la 3ª posició de la categoria èlit al Campionat de Catalunya de ciclocross disputat aquest diumenge 4 de gener a Manresa, prova també puntuable per la Copa Catalana de Ciclocross.

Jordi Martorell en una de les grans pujades que s'havia de desmuntar de la bici.

Manresa acollia la 9ª prova de la copa catalana de ciclocross més el campionat de Catalunya de la modalitat en un circuit de 2 km, molt dur , amb constants canvis de ritme i molts trams per a fer a peu, grans pujades i obstacles.


Jordi Martorell en una de les dures pujades per dins el poble.

Ostacle a saltar format per un parell de troncs.

L'organització molt bona. Amb un un circuit bastant apte per el corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell. Gran sortida de Jordi, a tot el que dona el motor, darrere de Lozano i Recasens, Escobar rebenta la bicicleta amb els seus pernilets només sortir (abandona), a mitja volta ja passen Carnicer i Izquierdo, sembla que en Jordi els fes nosa (jeje), seguidament Ventura, a qui pot seguir una mica però Jordi va treien la llengua i encara queda molta cursa per davant, es despenja i es queda amb Eduard Recasens a uns 20 metres i recuperanant-lo volta a volta.


Jordi Martorell en un dels pocs trams ràpids del circuit.
Al fer unes voltes més, Recasens i Martorell, es troben a Ventura amb problemes mecànics, el passen.
Poc a poc Jordi recupera a Recasens, fins que a la gran pujada de les escales li salta la cadena i rebenta el canvi, el passa i ja es manté en aquesta posició a falta de 8 voltes per acabar.
Ara tocava estudiar, els de davant ja era impossible agafar-los degut a l'alt ritme que imposen, Jordi va veient a Izquierdo en algun tram però cada volta li treu una mica, així que es dedica a controlar els perseguidors d'Alpcross i companyia, Rota i Sagués, estan encara lluny i no recuperen, així que a conservar el físic i la mecànica en les últimes voltes.


Pódi èlit Campionat de Catalunya format per F.Xavier Carnicer (Massi), Alex Izquierdo (Comptat) i Jordi Martorell (BTT PRADES).
Al final excel·lent resultat, 4rt de la general i 3er èlit. Medalla de bronze en els campionats de Catalunya de Ciclocross!!!!!
Destacar també les victòries de Karim Sahbi en cadet, Josep Nadal seguit de Xavi Doménech en júniors, Sandra Santanyes en fèmines èlit, Gustavo Dacosta en Màster 30, Asensio en Màster 40, Bernat del Pino en màster 50, i David Lozano, que també es va imposar a tots els èlit en sub-23.