dimecres, 8 de maig del 2013

RACONS DE LA CONCA 2013 (5-5-13)


El diumenge, 5 de maig es va organitza la XVII Marxa Cicloturista Racons de la Conca, dins del Circuït Català de Cicloturisme de Llarga Distància Pedalier 2013, a càrrec de la Secció Ciclista del Club Petanca Rocafort de Queralt.

El dia es va aixecar nuvolat i l’asfalt mullat, però va durar ben poc ja que a les 08,00h a l’hora de la sortida ja va sortir el Sol i la jornada va ser fantàstica.

El recorregut de 152 km amb un desnivell positiu de 2100m. positius, s’iniciava a Rocafort direcció Montblanc, Poblet i pujar fins la cruïlla de Vilanova de Prades arribant a Ulldemolins per tornar a pujar a les Crestes de la Llena,a continuació s'havia de baixar per la carretera plena de clots cap a la Pobla de Cèrvols, arribant fins l’Espluga de Francolí per dirigir-se cap a Solivella i des d’aquí pujar a Fores, on ja només quedaven els últims 50km cap a Ciutadilla i Vallfogona de Riu Corb, i per enfilar l’última pujada anomenada les Pinyes al 21% cap a Segura per acabar baixant els darrers vuit quilometres a Rocafort de Queralt.

Dels quasi 320 ciclistes d’aquest recorregut hi havien participants de molt bon nivell que van fer una marxa molt i molt ràpida, arriban els primers al voltant de les 4h i 18 minuts.
Entre tots els participants, també hi havia un representant del nostre Club BTT Prades, en Kiko Mata, que va realitzar una molt bona cursa, acabant en el lloc 110 de la general i el 66è de la seva categoria amb un temps de 4h57’.