diumenge, 20 de setembre del 2009

Penúltima prova Copa Catalana a Àger + Pedalada del Segre (Ponts) (20-9-09) Ara amb fotos!!!

Cap de setmana amb un parell de proves per als socis del BTT PRADES:

Per una banda, aquest diumenge 20 de setembre es disputava la penúltima prova de la Copa Catalana d'aquest 2009, amb un circuit d'uns 7 quilòmetres, on segons categoria s'havien de donar 3, 4, o 5 voltes. Un circuit molt treballat que no tenia res a veure amb el circuit que es celebrava en la mateixa localitat en edicions anteriors dins el calendari de l'Open d'Espanya, aquest cop el circuit transcorria gairebé íntegrament per dins el bosc, amb un 90% de sender i sense cap pujada llarga ni molt dura, però amb constants canvis de ritme i amb poques zones per poder recuperar. En resum, un circuit molt divertit.

En la categoria èlit, on s'havien de donar 5 voltes al circuit, el guanyador ha estat el corredor de l'Escala, Marc Trayter, que d'aquesta manera continua líder del campionat a falta d'una prova. Per darrere Marc Trayter (Començal-Northwave) , ha entrat a meta el corredor del equip Massi, Israel Nuñez i Joan Llordella (Ambisist).

Pel que fa als corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell han disputat la prova obtenint uns bons resultats, on Jordi fent una carrera molt constant i gairebé sempre amb solitari, ha acabat en 9ª posició èlit i 11ª de la general, mentre que Enric que ha fet una correra de menys a més, acabava en 14ª posició d'èlit i 21ª de la general.

La pròxima i última prova de la Copa Catalana serà el pròxim 4 d'octubre a la localitat de Calaf.


Per l'altra banda, es disputava a Ponts la mítica Pedalada del Segre, on vàren participar l'Eva Higuera, Oscar Gargia i Sergi Casals, la sortida era prevista per les nou del mati del diumeje amb una participació de 750 ciclistes repartits en tres circuits un de 20 Km, de 40km i de 53 km.
L'Eva va córrer el de 40km. i l'Oscar i en Sergi en el de 53 km.
De bon mati i amb fresca considerable pero amb el sol que poc a poc escalfava, es donaba la sortida al paseig de Ponts. El circuit en un principi va transcòrrer per pistes durant uns 7 km per després començar una primera trialereta i tot seguit es pot dir que la resta va ser tot sender i trialera rapida i tècnica.
Els corredors, és van trobar un circuit força dur i tècnic però alhora, molt bonic. Des d'aqui felicitar al Motoclub Segre per oferir aquest traçat tant canyero i puguer disfrutar el mati de diumenje amb una pedalada de mtb de veritat (90% del traçat per sender).
Els corredors, vàren donar la pell acabant tots uns mes, altres menys, pero amb rampes fin l'orella.
L'Eva Higuera va completar el circuit de 40 km. amb un temps de 2:52:09, acabant d'aquesta manera en una bona 79ª posició de la general (homes i dones).
En Sergi Casals, va completar el circuit de 53 km. amb un temps de 2:56:52, acabant d'aquesta manera en una bona 14ª posició de la general.
L'Oscar Garcia, va completar el circuit de 53 km. amb un temps de 3:23:31 , acabant d'aquesta manera en una bona 46ª posició, després de patir fortes rampes durant gairebé la meitat del recorregut.

La setmana vinent varis socis del BTT Prades es desplaçaran fins a Alcover per disputar la Marxa BTT Vall del Glorieta.