diumenge, 8 de març del 2009

Open d'Espanya - Superprestigio a Banyoles 8-3-09

Aquest diumenge la capital del Pla de l'Estany acollia la segona prova de l'Open d'Espanya on ja va sent habitual any rere any la presència de grans corredors de talla mundial, com Julien Absalon (Campió Olimpic 2008 i 4 vegades campió del món), J. Antonio Hermida (sub-campió olímpic 2004), Cristofer Peraud (sub-campió Olímpic 2008), els mundialistes Ruzafa i Lajarreta... a més a més de molts altres corredors de gran talla vinguts de molts països diferents, així com els corredors nacionals. Fins a completar un total de més de 500 corredors repartits entre totes les categories.
Jordi Martorell seguit de Xavier Jornet en un dels primers trams de sender.

Pel que fa al circuit, amb poques variacions respecte l'any anterior, amb molt tram de sender, sense cap pujada llarga, però molt exigent per els constants canvis de l'orografia durant el traçat. Amb una gran afluència de públic que s'ha desplaçat fins a la zona del parc de la Draga de Banyoles per poder presència aquesta segona prova de l'Open d'Espanya.
Enric Martorell en el tram de les "esses" de pujada

Pel que fa als corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell s'han desplaçat fins la localitat de Banyoles, per disputar la prova, acabant de la següent manera: Jordi Martorell després d'anar remuntant posicions durant tota la prova a acabat en la 47ª posició de la general i en 37ª d'èlit, essent així el segon Tarragoní del campionat només superat per Josep Betalú, per altra banda Enric Martorell, davant dels dubtes de si correria o no després de patir una caiguda tot just fa una setmana, provocant-li una lesió a les costelles, ha aconseguit acabar en una 110ª posició de la general i 73ª d'èlit.
Jordi en l'únic tram del circuit que s'havia de fer a peu.

Poden semblar uns resultats no gaire bons, però tractant-se d'un Open d'Espanya i a més a més amb la presència de corredors vinguts de diferents països, es poden considerar unes bones posicions pels corredors de Prades.
Enric a la penúltima volta, abans d'acabar.
FOTOS OPEN D'ESPANYA SUPERPRESTIGIO MASSI A BANYOLES. (en cas d'agafar alguna foto, agrairíem que citéssiu la font: http://www.bttprades.blogspot.com/), gràcies.