diumenge, 20 de desembre del 2009

COPA CATALANA DE CICLOCROSS A BELLPUIG (20-12-09))

Aquest diumenge dia 20 de desembre s'ha disputat la 4ª prova de la copa Catalana de ciclocross 2009/10 a la localitat Lleidetana de Bellpuig, en una matí molt fred però acompanyats d'un bon sol.

Els organitzadors han preparat un circuit per damunt del traçat del circuit de motocross que hi ha a la mateixa localitat de Bellpuig, amb algunes variacions, cosa que feia que hi hagués un petit tram d'escales, i una zona pavimentada, a més a més d'una rampa més que s'havia de fer a peu. Es podria dir que, per ara, el millor circuit del campionat d'aquest any, amb moltes zones on es podia avançar i amb el sòl molt bo per la pràctica de ciclocross.
Enric Martorell en una zona d'obstacles amb bales de palla i en una de les dures pujades que s'havien de fer a peu.

Aquesta 4ª prova a Bellpuig coincidia amb la primera prova després de patir la lesió que el va apartar de les competicions durant més d'un mes, del corredor de Prades, Jordi Martorell, i quina millor manera de retornar que fent podi!! Jordi, després de realitzar una bona sortida ja s'ha situat en 3ª posició de la general i d'èlit i d'aquesta manera finalitzava a Bellpuig un magnífic 3er. lloc!! només superat per el vencedor de la prova Ismael Ventura i Josep Betalú.

Jordi Martorell en la dura pujada a peu.

Enric Martorell també ha assistit a la prova, realitzant una sortida no molt bona, i després d'anar recuperant durant tota la prova ha aconseguit acabar en 4ª posició de la general i també d'èlit!!
D'aquesta manera els germans de Prades aconseguien una molt bona 3ª i 4ª posició de la prova de Bellpuig.
Podi èlit i general masculí, amb Ismael Ventura (1er) Josep Betalú (2on) i Jordi Martorell (3er)

Ah i recordeu, el dia 2 de Gener es celebrarà la primera sortida de l'any per als socis i acompanyants del BTT Prades!! per a més informació llegiu el post de sota.